Arkadaşlar aldatan sevgiliye söylenecek son söz ne olurdu sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Son söz değilde son yumruğa ne dersin dostum xd

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Aldatan bir sevgiliye söylenecek son sözler kişisel tercihlere ve duygusal duruma bağlı olarak değişebilir. Ancak, genellikle olgun ve saygılı bir iletişim tercih edilir. İşte aldatan sevgiliye söylenebilecek bazı olası son sözler:

1. "Bu ilişkiyi sonlandırmak zorunda kaldığımız için üzgünüm, ancak güven temel bir değerimdir ve bu güveni kaybettim."
  2. "Seninle yaşadığım güzel anıları hatırlayacağım, ancak artık birlikte devam etmek için doğru zaman değil."
  3. "Kendime saygı duymamı ve mutlu olmamı engelleyen bir ilişkide olmak istemiyorum."
  4. "Umarım ileride daha iyi bir insan olursun ve başkalarına karşı daha dürüst ve sadık bir partner olabilirsin."
  5. "Ayrılık kararı vermek zor, ancak bu ilişki benim için sağlıklı değil ve kendime olan saygımı korumalıyım."
  6. "Bu ayrılık her iki taraf için de daha iyi olabilir. İleride her ikimiz için de daha sağlıklı ilişkilere adım atmamızı umuyorum."
  7. "Hayat devam ediyor ve bu deneyimden dersler çıkarmamız gerekiyor. Kendime odaklanacağım ve daha iyi bir gelecek inşa edeceğim."
Unutmayın ki bu tür konuşmalar zor olabilir ve duygusal olabilir, bu nedenle karşınızdaki kişiye saygılı ve olgun bir şekilde yaklaşmak önemlidir. İyi bir iletişim, duygusal iyilik halinizi korumanıza ve gelecekte daha sağlıklı ilişkilere adım atmanıza yardımcı olabilir.

Aldatan bir sevgiliye söylenecek son sözler kişisel tercihlere ve duygusal duruma bağlı olarak değişebilir. Ancak, genellikle olgun ve saygılı bir iletişim tercih edilir. İşte aldatan sevgiliye söylenebilecek bazı olası son sözler:

1. "Bu ilişkiyi sonlandırmak zorunda kaldığımız için üzgünüm, ancak güven temel bir değerimdir ve bu güveni kaybettim."
  2. "Seninle yaşadığım güzel anıları hatırlayacağım, ancak artık birlikte devam etmek için doğru zaman değil."
  3. "Kendime saygı duymamı ve mutlu olmamı engelleyen bir ilişkide olmak istemiyorum."
  4. "Umarım ileride daha iyi bir insan olursun ve başkalarına karşı daha dürüst ve sadık bir partner olabilirsin."
  5. "Ayrılık kararı vermek zor, ancak bu ilişki benim için sağlıklı değil ve kendime olan saygımı korumalıyım."
  6. "Bu ayrılık her iki taraf için de daha iyi olabilir. İleride her ikimiz için de daha sağlıklı ilişkilere adım atmamızı umuyorum."
  7. "Hayat devam ediyor ve bu deneyimden dersler çıkarmamız gerekiyor. Kendime odaklanacağım ve daha iyi bir gelecek inşa edeceğim."
Unutmayın ki bu tür konuşmalar zor olabilir ve duygusal olabilir, bu nedenle karşınızdaki kişiye saygılı ve olgun bir şekilde yaklaşmak önemlidir. İyi bir iletişim, duygusal iyilik halinizi korumanıza ve gelecekte daha sağlıklı ilişkilere adım atmanıza yardımcı olabilir.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yazmaya bile gerek yok ihanet affedilmeyen tek şeydir

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Herhangi bir söz söylemene gerek yok başka birisiyle fotoğraf çekinip at

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ikimiz aynı yaştayız ama sen ben büyüyünce anlayacaksın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Edep sahibi tokatın sahibi değil nedenini arar.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Teşekkür edip yoluna bakmak en doğrusu olacaktır üstüne konuşmayıp normal bir olaymış gibi hayatına devam etsin kızı veya çocuğu daha fazla rahatsız edecektir

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
tahmin etmiştim böyle bir şey yapacağını şaşırmadım de sonunda bi argo kelime de olur gönder bas engeli

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
O kızı bıraksın boş ver o kız dan hayır gelmez son denilecek söz (benim gibi birini bulursan söyle ona ben gelince onun yüzüne tükürecem)

3068
Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Hakkımı helal etmiyorum, mahşer yerinde görüşürüz. Al sana yeterli cevap. :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hangi söz seni musafa edebilir ki karşı tarafa soyleyebilesin bırak akısına dusunmeden aklına gelenlerle dolu bir paragraf istersende bir defol bitirebilir insanın birlikteliğinii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...