Ssd oyun performansına etki etmiyor, bilginizeKardeşim konuyu yanlış yere açmışsın sanırım
bende leptop kullanıcısıym Yakında masa üstü alıcam Leptoplarda SSD olmadığı için
Oyunun kasması normal ve Soğutucu felan şart normalde ben masaüstüne geçip kurtulucam inş
onun dışında gameboster işi görür 5 6 fps arttırır
Ssd oyunun performansına etki etmez, sadece açılış kapanış gibi yükleme sürelerini azaltır. Yani harddiskte 40fps alıyorken ssdye geçtiğin zaman 50fps alma gibi bir durum yok.Kasmalar genellikle islemciyle alakalı.. Ssd konusunda genelde oyunu d surucusune kuruyordu sonra c tasıdım ssdye farketti oyunda..
Ekran kartını doğru düzgün kullanmıyor mu?Benim izlenimlerime göre bu oyun hakkını işlemci veriyor. Oyun ekran kartını bile doğru düzgün kullanmıyor. En az 4 çekirdekli işlemci gerekiyor ortalama bir fps almak için. 8 Çekirdekli işlemci kullanan arkadaş var, hiçbir sorun yok diyor.
mesajlarını atarken böyle alt alta değilde tek mesaj halinde at yoksa ban yiyebilirsin.Eklemek istediğin bişey olursada düzenli butonu kullanmanı tavsiye ederim.bende leptop hep sıkıntı .
Post automatically merged:
çok kere formatladım
ama yinede kasıyor. oyun donup kalıyor. çözamedim
Tam performans yüksek ayarlarda oynamak istersen eğer tamamen uyumlu bir sistemin olması gerekiyor.İşlemcin çok iyi olup ekran kartın düşük olunca gene sıkıntılar verebiliyor özellikle gölgelendirme konusunda ve karakter ana hatları konusundaBenim izlenimlerime göre bu oyun hakkını işlemci veriyor. Oyun ekran kartını bile doğru düzgün kullanmıyor. En az 4 çekirdekli işlemci gerekiyor ortalama bir fps almak için. 8 Çekirdekli işlemci kullanan arkadaş var, hiçbir sorun yok diyor.
Harbiden ya oynayamıyorum lol de 70 80 fps alan pc pubg ye gelince 10 15bende leptop hep sıkıntı .
çok kere formatladım
ama yinede kasıyor. oyun donup kalıyor. çözamedim
Kontrol ettiğim zamanda bu durum dikkatimi çekmişti, ekran kartını tam kullanamıyordu(gtx970), yine ekran kartı olmauıp iyi bir işlemci sayesinde oynadığını söyleyen arkadaşım vardı. Ekran kartı benimkiden düşük olan ama 6 çekirdekli işlemcisi olan arkadaşt(bemde i5 var 4 çekirdekli) oda hiç kasma falan olmadığını söylüyordu. Ondan dedim.Ssd oyunun performansına etki etmez, sadece açılış kapanış gibi yükleme sürelerini azaltır. Yani harddiskte 40fps alıyorken ssdye geçtiğin zaman 50fps alma gibi bir durum yok.
Ekran kartını doğru düzgün kullanmıyor mu?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap