Onaylı Üye
RAM .
Anakartın modeli asustek k30 diye gidiyor
Dostum bunu ram yuvasına taksam sıkıntı çıkmaz yani bende 4 gb var buda 4 gb sanırım 8 olur değil mi ?Bu RAM DDR2 server rami hocam
bu 2 gb toplamda 6 gb ram yapar h3 yazısı varsa sıkıntı çıkmaz pc üzerindeki ramde ki bilgileride söylersen kesin bişey söyleyebilirzDostum bunu ram yuvasına taksam sıkıntı çıkmaz yani bende 4 gb var buda 4 gb sanırım 8 olur değil mi ?
bu 2 gb toplamda 6 gb ram yapar h3 yazısı varsa sıkıntı çıkmaz pc üzerindeki ramde ki bilgileride söylersen kesin bişey söyleyebilirz
bu 2 gb toplamda 6 gb ram yapar h3 yazısı varsa sıkıntı çıkmaz pc üzerindeki ramde ki bilgileride söylersen kesin bişey söyleyebilirz
2 GB takmam bir işe yaramayacak mı yani4 + 2 şeklinde taktığında en yüksek olandan besleme yapar sadece 4 olanı kullanır elindekini değiştirmeni tavsiye ederim zaten hocam
6 gb oluyormuş 2 gb mış kanka ramolur 8 olur da okadar iyi destek saglamaz tek 8 olsa daha iyi
yaramaya bilir kardeşim uyum sağlama ihtimali düşük yük herzeman 4 gb ramde kalır bence 4 gb tak direk 8gb la işini görürsün 2 gb ram sistemde sıkıntılar çıkara bilir2 GB takmam bir işe yaramayacak mı yani
Çok teşekkür ederim dostum ilgin için ben 4 te kalayım alana kadaryaramaya bilir kardeşim uyum sağlama ihtimali düşük yük herzeman 4 gb ramde kalır bence 4 gb tak direk 8gb la işini görürsün 2 gb ram sistemde sıkıntılar çıkara bilir