arkadaşlar dolandırıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
geçmiş olsun 1 tane soğuk su veriyim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kanıtlarınızı toplayın: Ayakkabıların sahte olduğunu kanıtlamak için mümkün olduğunca çok kanıt toplayın. Amazon faturası ve ayakkabıların fotoğrafları gibi belgeler veya görsel kanıtlar size yardımcı olabilir.

Yerel tüketici koruma kurumlarına başvurun: Satıcıyla çözüm bulamazsanız, yerel tüketici koruma kurumlarına başvurabilir ve durumu bildirebilirsiniz. Onlar size daha fazla yardımcı olabilir ve haklarınızı koruma altına alabilir.

Hukuki danışmanlık alın: Durumu bir avukatla paylaşarak hukuki danışmanlık alabilirsiniz. Avukat size konuya özgü tavsiyelerde bulunabilir ve size uygun yasal adımları atmanız konusunda yardımcı olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dolapta böyle şeyler yasak iletişime geç yardımcı olcaklardır olmazlarsa dava açarsın ama seni uğraştırır

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben eskiden iphone 3gs diye sahibindenden almistim adama da parayi gondermistim. Kargo geldi actim telefon 3g cikti s degil. Abi bu 3gs degil dedim paedon yanlis gondermisim kardesim haniminkini gondermisim falan dedi geri kargola sen onu ben de sana digerini gonderim dedi ben telefonu geri gonderdim para da hala adamda tabi sonra adam ortaliktan kay oldu hahaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...