Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kanıtlarınızı toplayın: Ayakkabıların sahte olduğunu kanıtlamak için mümkün olduğunca çok kanıt toplayın. Amazon faturası ve ayakkabıların fotoğrafları gibi belgeler veya görsel kanıtlar size yardımcı olabilir.
Yerel tüketici koruma kurumlarına başvurun: Satıcıyla çözüm bulamazsanız, yerel tüketici koruma kurumlarına başvurabilir ve durumu bildirebilirsiniz. Onlar size daha fazla yardımcı olabilir ve haklarınızı koruma altına alabilir.
Hukuki danışmanlık alın: Durumu bir avukatla paylaşarak hukuki danışmanlık alabilirsiniz. Avukat size konuya özgü tavsiyelerde bulunabilir ve size uygun yasal adımları atmanız konusunda yardımcı olabilir.
Ben eskiden iphone 3gs diye sahibindenden almistim adama da parayi gondermistim. Kargo geldi actim telefon 3g cikti s degil. Abi bu 3gs degil dedim paedon yanlis gondermisim kardesim haniminkini gondermisim falan dedi geri kargola sen onu ben de sana digerini gonderim dedi ben telefonu geri gonderdim para da hala adamda tabi sonra adam ortaliktan kay oldu hahaha