Arkadaşlar emülatöre yakalanmama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Böyle bir şansımız var mı emülatöre yakalanmadan pc den oynamak ?
Boş yorum kasanlar rapor edilecektir.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Böyle bir şansımız var mı emülatöre yakalanmadan pc den oynamak ?
Boş yorum kasanlar rapor edilecektir.
kardesım bu dedıgını bız yaptık fakat hesabımız ban yedı bır program ıle acıyorsun oyunu hesabın mobilden gırıs yapmış gıbı gözüküyor ama buda hıle gıbı bırsey olduğu ıcın ban atıyor daha sonra program adını anımsıyamadım suan

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kardeş bu dediğine biz bypass diyoruz.Zamanında cerberus denen bir kişi bu işin uzmanıydı ama artık bypass çıkarmıyormuş.Ücretli satılan bypasslar var ki bunların hemen hemen hepsini denedim en iyisi 10 dk ban atıyordu ama her güncellemede artık sistem yakalıyor.Bansız bypass yok şuanda. Ha ben illa oynamak istiyorum diyorsan kolay yönünü söyleyeyim gamsirx1 diye bi alet var onu alıp telefonuna eşleştiriyorsun klavye mouse ile oynuyorsun. Eskiden bu yasaktı ama şuanda legalmiş.Youtubede videolar var bakmanı tavsiye ederim

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Mümkün fakat bypass gibi 3.parti yazılım kullandığın içşn hesabın ban yiyor. Orjinal emülatör değilde diğer emülatörlerde yapılıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben telefona klavye mause bağlıyom aynısı cidden

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Mümkün fakat bypass gibi 3.parti yazılım kullandığın içşn hesabın ban yiyor. Orjinal emülatör değilde diğer emülatörlerde yapılıyor.
LD playerde yapıyorlar genelde ama çok pahalı ban yememe garantiside yok. günlük 25 dolar isityorlar

İmzaladım Kartını
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bunu yapıp hesabını engelleme yerine gamesir cihazlarından alıp kullanabilirsin 0 ban ihtimali 1.5 senedir kullanıyorum

Griffin Premium
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kardeşim sadece bulursan diye tavsiyede bulunayım 2 gün sonra direkt ban yiyor 3 hesap banlattım

AJLAN
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kardesım bu dedıgını bız yaptık fakat hesabımız ban yedı
Kesinlikle ban ! kılanmayın denendi cünkü.

ForzaRasputin
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bu yöntem artık çalışmıyor oyun toy zamanlarını az da olsa geçti. Bu gibi bypass olaylarını daha hızlı tespit ediyorlar artık. Ama arkadaşlarında dediği gibi telefonun pubg oynayabilecek düzeydeyse telefon ekranını pcye yansıtmanın bir yolunu bul ve telefona klavye mouse bağla on numara oynarsın

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
eskiden herkes çok rahatg şekilde bu olayı kullanıyordu. şuan ne değişti bilmiyorum ama bolca hile aşırı bol olmasından millet oyunu terk etmişti.

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
suan o 10 dk atanlar hangıdı ld yada gemelop farktmez ızleme ıcın kulnılıcak

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kardesım bu dedıgını bız yaptık fakat hesabımız ban yedı bır program ıle acıyorsun oyunu hesabın mobilden gırıs yapmış gıbı gözüküyor ama buda hıle gıbı bırsey olduğu ıcın ban atıyor daha sonra program adını anımsıyamadım suan
aynen bizim arkadaşında başına gelmişti gitti güzelim hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...