ezpubg ile dwordun farki nedirGüncelleniyordur biraz bekle dostum bir kaç gün sonra çalışır.
merhaba hocam ban yedinizmi acaba ?ben main'de belli ederek 4-5 maç oynadım 26-27 kill falan geçen sezon ezpubgm'de
senin oynayışına ve hesabına bağlı bence yeni hesapta brutal oynarsan direkt ban atar fakat legit oynayarak kassan yemezsin bence.kac hesabim gitti biliyormusunuz bu ezpubg ile
hocam brutal ne demek ve legit ne demek yani kelime anlamı olarak açıklama şansınız varmı acabasenin oynayışına ve hesabına bağlı bence yeni hesapta brutal oynarsan direkt ban atar fakat legit oynayarak kassan yemezsin bence.
sadece rank kasmak icin kullanirsam, mesela hic belli etmezsem ban yemem demi?senin oynayışına ve hesabına bağlı bence yeni hesapta brutal oynarsan direkt ban atar fakat legit oynayarak kassan yemezsin bence.
bence direk hileyi belli etmek ve etmemek gibi bir sey yani belli etmeden oynarsak ban yemeyizhocam brutal ne demek ve legit ne demek yani kelime anlamı olarak açıklama şansınız varmı acaba
dword yeni çıktı ve %70 kat daha güvenli bana göre ban yemezsin safe oynarsan only esp zaten.ezpubg ile dwordun farki nedir
Güncelleniyor az kaldı yakında gelirarkadaşlar ezpubgmde ghubu ındırıyorum ama bı turlu kurulumunu tamamlamıyor ? sebebıu nedır
hocam umarım çok sürmez ama çok sürmesi problem değil önemli olan sağlam olması güzel olması bence bu gğncelleme çok güzel olacakGüncelleniyor az kaldı yakında gelir
güvenlik duvarını kontrol etarkadaşlar ezpubgmde ghubu ındırıyorum ama bı turlu kurulumunu tamamlamıyor ? sebebıu nedır
değerli arkadaşım lütfen daha açıklayıcı ve bilgilendirici şekilde yorum yazın saygılarla iyi forumlarGüncellemeyi Bekle kardeşim az sabır
teşekkür ediyorum değerli forum arkadaşım saygılarla iyi forumlar başarılarının devamını dilerimkanka yenı mod gelınce oyuna adamlarda guncellıyo
Post automatically merged:
guncelleme bıtınce acarlar
yok knk bı kac gune kalmaz
konuşma tarzını beğendim
bekleyecez artık güncellenirne zaman duzlecek