Bitcoin minerlığı dediğimiz şey var işlemcin ve ekran kartının yüksek donanımlı olması gerekiyor böylece para kazanabilirsin bir de internette belki haberlerini duymuşsundur:Bitcoin minerlığı yapan uygulama ya da program tespit edildi diye bir uygulama ya da program geliştirip içine bitcoin minerlığı yapabilecek virüs koyarsan üstüne program ya da uygulama çok tutulursa kat kat para kazanabilirsin
Bitcoin denilen internet para birimi oldugunu duydum internette bi bakındım fakat bir sürü şey söylüyorlar güvenemedim bilgisi ve deneyimi olan yardımcı olabilir mi ?
Bitcoin denilen internet para birimi oldugunu duydum internette bi bakındım fakat bir sürü şey söylüyorlar güvenemedim bilgisi ve deneyimi olan yardımcı olabilir mi ?
eskiden bi siteden açıp bekliyodun ekran kartını %100 kullanıyo ve bitcoin miner yapıyo o tür sitelerde belirlibi seviye geldiktne sonra para çekebilirsin ama ekran kartı yana bilir.
BTCTurk veya Paribu benzeri yerlerden btc alınır ve satılır. İstediğin miktarda alıp satabilirsin bu rakat 100 $ veya 100000 $ gibi farklı değerler olabilir. Ardından bitcoin in yükselmesini beklersin ve yükselince paranı çekip keyfine bakarsın. Bu uzun vadeli olandı. Kısa vadeli olarak ise altcoinlere yönelmelisin. Altcoinler günlük olarak değer kaybedip kazanabiliyor ve bunların azalıp artacağına dair tahminlerde bulunan analistler var youtube da. Bunları takip ederek istediğin sonuca hızlıca ulaşman mümkün. Kısaca para parayı getiriyor.