Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hesap satan siteler güvenilir mi? Öneriniz var mı?
hıcbırı guvenılır degıl onlar satısı yapmıyor onlar aracı gıbı dusun sen parayı verıyorsun onlar sana hesabı parayıda hesabın sahıbıne onlarda ıcınden kendı payına dusenı alıyor lar
İtemsatıştan sakın hesap satın alma bir problem yaşarsan yanında olmazlar hocam. Her şey var elimde videodur odur budur para iadesidir adama ceza işlemidir falan hiçbir şey yapmıyorlar.
Gamesatıştan alıyorum ben şuana kadar sorun yaşamadım ama onaylı mağazalardan ve satışı olup güzel yorumu olan mağazalardan satın al. Hangi oyun hesabı bakıyorsun söyle yardımcı olayım, ben de satış yapıyorum
ben şuana kadar gamesatış ve itemsatış kullandım birkaç kere dolandırılmaya çalışıldım ama desteğe yazıp paramı geri aldım yani dolandırılmıyorsun ama video kaydı falan gerekli
satışı yapan site olmuyor arkadaşlar aracılık yapıyor sadece yine kazıklanma ihtimaliniz var o yüzden güvenmeyin kolay kolay hesabı aldıgınızdan itibaren video kaydı almanızı öneririm bi dolandırma mevzusu olursa kanıt olsun diye tabi videoyu kesmemeniz lazım kabul etmezler
Hesap satis islemlerinin hicbiri guvenli degil. Parayi verirsin hesabi alirsin 2 gun sonra eski sahibi ticket atar hesabi geri alir.Seninde paran bosa gitmis olur. Az cok piyasayi biliyoruzda konusuyoruz.
bence hesap alması iyi birşey değil hem güven açısından hemde hesap sağlığı çünkü alıcağı bir oyun hesabında daha önceden güvenliği olmayan bir yazılım kullanılmış olabilir
şuana kadar hep gamesatısdan alışveriş yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadim zaten bir ürünü satın aldığınızda para havuza düşüyor ve satıcı size ürünü yollamazsa teslim almadim diyerek parayi tekrar hesabınıza alıyorsunuz.