arkadaşlar hile açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
xfproject uyglumasaını yönetici olarak açıyorum siteye girip wolftü hilesini açıyorum hile çalışma durduruldu diyip kapanıyor çözümü nedir bilen var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
windows defender ve virüs programın varsa kapat onlar engelliyor olabilir

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Başlat kısmına "winver" yazıp gelen ekranı atar mısın ? Windows 10 için uygun çünkü. Yani Windows 10 altı işletim sisteminiz ise çalışmaz. Ayriyeten Adblock ve Antivirüs programlarını tamamen kapattığınızdan emin olun. Son olarak internetten "All in One Runtimes" aratarak gelen ilk sonuçtan bağlantıyı indirip tamamen kurmayı deneyin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Başlat kısmına "winver" yazıp gelen ekranı atar mısın ? Windows 10 için uygun çünkü. Yani Windows 10 altı işletim sisteminiz ise çalışmaz. Ayriyeten Adblock ve Antivirüs programlarını tamamen kapattığınızdan emin olun. Son olarak internetten "All in One Runtimes" aratarak gelen ilk sonuçtan bağlantıyı indirip tamamen kurmayı deneyin.
benim win7 ondan çalışmıyor herhalde serious sam vip hack çalışmıyor. diğerini 1 haftaya yapmaya çalışsam diğeri çalışırmı sizce

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
benim win7 ondan çalışmıyor herhalde serious sam vip hack çalışmıyor. diğerini 1 haftaya yapmaya çalışsam diğeri çalışırmı sizce
İkisi de Windows 10 sistemi için uygun. Konusunda da belirtili bunlar. Yani Windows 10 sürümüne geçmelisiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
6 HİZMET YILI
evet windows 7 kullanıyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...