benim win7 ondan çalışmıyor herhalde serious sam vip hack çalışmıyor. diğerini 1 haftaya yapmaya çalışsam diğeri çalışırmı sizceBaşlat kısmına "winver" yazıp gelen ekranı atar mısın ? Windows 10 için uygun çünkü. Yani Windows 10 altı işletim sisteminiz ise çalışmaz. Ayriyeten Adblock ve Antivirüs programlarını tamamen kapattığınızdan emin olun. Son olarak internetten "All in One Runtimes" aratarak gelen ilk sonuçtan bağlantıyı indirip tamamen kurmayı deneyin.
İkisi de Windows 10 sistemi için uygun. Konusunda da belirtili bunlar. Yani Windows 10 sürümüne geçmelisiniz.benim win7 ondan çalışmıyor herhalde serious sam vip hack çalışmıyor. diğerini 1 haftaya yapmaya çalışsam diğeri çalışırmı sizce
evet windows 7 kullanıyorum benBaşlat kısmına "winver" yazıp gelen ekranı atar mısın ? Windows 10 için uygun çünkü. Yani Windows 10 altı işletim sisteminiz ise çalışmaz. Ayriyeten Adblock ve Antivirüs programlarını tamamen kapattığınızdan emin olun. Son olarak internetten "All in One Runtimes" aratarak gelen ilk sonuçtan bağlantıyı indirip tamamen kurmayı deneyin.
O zaman Windows 10 sürümüne yükseltmelisiniz. Durumu bir üst yorumda belirttim. Okuyarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.evet windows 7 kullanıyorum ben