spoofer bilgi / satın alma

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
arkadaşlar spooferin çalışma mantıgını açıklayacak var mı
1. spoofer tek kullanımlık alındıgında hile açmadıgım sürece ban yer mi
2. sınırsız spooferin farkı nedir,
mesela tek kullanımlık spoofer aldım diyelim tekrar ban yeme riskim var mı hile kullanmadıgım halde ban yer mi hesap

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Spoofer bilgisayarını başka bir bilgisayarmış gibi oyunu kandırarak banını açar. Spooferlar dönem dönem patlayabilir örneğin 3-5 ayda 1 veya olmayadabilir bu patlama zamanlarında oyuna girmessen ban yemezsin ama girdiğinde hile açmasan bile yersin. Tabi patlamayan kalıcı spooferlarda olabilir tam bilmiyorum burasını. One time spooferları hile açmayacaklar tercih eder lifetime ise ban yedikçe açmanızı sağlar ama perm spooferlar[her yerde gördüğümüz ucuz spooferlar(diğerllerine göre)] spoof öncesi format bios sürüm vb. şeyler ister temp spooferlar iste tek tuşla banınızı kaldırır ama diğerlerine göre çok pahalılar. Tavsiyem 152 hatası alıyorsan süreni bekle, delay yedikten ve açıldıktan sonra tekrar açıp ban yediysen yani süresiz donanım banı varsa sağlam bi one time perm spoofer bulabilirsin. Açtığına pişman olsanda eskiye dönmek imkansız diye biliyorum spooferlar cihaz seriallerinle oynuyor formatlada gitmiyor(perm olanlar) açmadan önce iyi düşünmeli.