Efsane Üye
Yetkili arkadaşlarım bi acıklama ve bilgilendirme yaparmısnız rica etsem hilenin durumunu teşekkürler
Yeni loader acılıyor devam etmiyor neden ?Hile bende çalışmıyor demekle sorun çözülmez konuya resimli detaylar eklersen nerede ne hata aldığını söyler isen yardımcı olabilirim
Nasıl yaptın kardeşim bana da anlatabilir misinYaptım arkadaslar calısıyor teşekkürler
nasıl çözdün hocamYaptım arkadaslar calısıyor teşekkürler
kardes bende acamıyorum nasıl yaptınYaptım arkadaslar calısıyor teşekkürler
Yeni Loadere Giriş Yaptınmı Forumdan ?Yükle kısmı çıkmıyor dostum, hile bu kısma geliyor [WCORE] Waiting for Action.. galiba bu kısımdan sonra siteden yükleye basmak lazım ama yükle kısmı açılmıyor, eskiden sorunsuz çalışırdı, keşke isteyenler için eski yöntem çalışsaydı en azından bu yeni yöntemde sorun yaşayanlar için bir seçenek olsaydı.
Bir sürü tanıdığımda ve sitede de gördüğüm kadarıyla bu yükle kısmı bazılarında çıkmıyor, bunun sebebini bilen birileri çıkar umarım ?
sağ alt köşede yeni like işaretide çıkıyor ama yükle yok.![]()
Fotoğraf Atarmısın Rica Etsem Tam Ekran Olarak ?ok detaylı yazıyorum,
önce oyunu açıyorum, training kısmına gelip XFProjectv8 dosyasını yönetici olarak açıyorum
sonra hile yüklüyor [WCORE] Waiting for Action kısmına gelip bekliyor, sitede XFProjectv8 dosyasını çektiğim yere geri geliyorum sağ aşağıda yeşil like işareti var ama yükle kısmı yok, eskiden hile sorunsuz çalışırdı kısaca gerekli dosyaların hepsi yüklü olması lazım.
Yeni Loadere Giriş Yaptınmı Forumdan ?
Post automatically merged:
Fotoğraf Atarmısın Rica Etsem Tam Ekran Olarak ?