Arkadaşlar iPhone 7 yle Samsung j7 arasında kaldım hangisini almalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ne alırsan al iphone alma derim. Ben çektim sen çekme kardeşim.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim iphone tavsiyemdir. Apple tek kötü yanı bataryadır. performans da falan sorun yaşamazsın hayırlı olsun şimdiden .

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ben iphone 7 plus kullanıcısıyım cıktığı ilk gün aldım suana kadar gayey memnunum ve begenıyorum bence tercih edebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
birisi amiral seri olan iphone 7 birisi ara seri olan j7 tartışmasız iphone.

Üye
7 HİZMET YILI
Sizce hangisini almslıyım
ıphon ve samsung arasında tercihim herzaman samsungtan yana olmuştur.. ıphonun hç bir avantajı yok.. bir modeli satıyor bir süre sonra tü mdesteğini o telefondan çekiyor sosyal medyanı kısıtlıyor. paranla aldığın telefonda bir süre sonra whatsap bile kullanamıyosun.. seni bir üst modeli almana zorluyor.. ve sırf ıphon kullanıyorum diye ortalıkta hava atan ileri zekalılardan olma samsung al derim

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sımdı bu 2 telefon arasında kaldıysan tabıkı ıphone 7 katlarca önde googledende karsılasdırabılırsın.

Mevsimler Değil Sensizlik Soğuk
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
samsung gibi abuk subuk bir marka görmedim donanımların yarısı arızalı j7 den pubg oynasan en düşük ayaralrda drop yiyerek oynarsın
iphone de hdr de rahatça oynayabilirsin önerim iphone

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kıyaslamaya bile gerek yok kesinlikle iPhone. Amiral gemisi androidler bile uzun süreli kullanımda yavaşlıyorlar. Androidin kanayan yarası yavaşlama problemi.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
iphone Alman daha iyi olur bence. Kasma derdin olmaz ısınma dersin olmaz. Etrafımda çoğu kişiye iPhone aldırdım hiçbiri kötü yaptım demedi. Isınma sıkıntısı yaşayanlara da bursan bir tavsiye , bataryalarınızı yenileyin sorun büyük ölçüde ortadan kalkacaktır

Makinist
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kıyaslancak telefon bile değil iPhone 7 al geç ama az daha koyup 7 plus alırsan tadından yenmez sakin kağıt üzerinde verilere inanma android tarafında rakamlar süsten ibaret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...