Arkadaşlar kablo koptu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Şöyle resmi göstereyim bu koptu geri nasıl yapabilirim? Telefon kablosunu ucundaki koptu onu nasıl geri onarabilirim
IMG_20190517_141332.jpg
IMG_20190517_141323.jpg

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
bunları takmak için özel penseleri oluyor temin edebilir misin bilmiyorum, edemem diyorsan yapan bir yere git 20cm lik kabloya taksın ucu getir evde ek yap.
Post automatically merged:

birde senin tesisatın sıva altı bilmiyorsan sakın kendin takmaya çalışma çekerken falan koparırsan duvarı kırmak zorunda kalırsın. en iyisi deiğim gibi yap ama 20cm yapma biraz daha uzun yap ki splitter ı ayak altından kaldır daha güvenli bir yere koy.

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
3-5 kuruşa yeni kablo al
Abicim ben kablonun para sıkıntısından değilim o kablo yersen geliyor onu nasıl Değiştiricez ana kablo bu modeme bağlı telefon kablosu

bunları takmak için özel penseleri oluyor temin edebilir misin bilmiyorum, edemem diyorsan yapan bir yere git 20cm lik kabloya taksın ucu getir evde ek yap.

birde senin tesisatın sıva altı bilmiyorsan sakın kendin takmaya çalışma çekerken falan koparırsan duvarı kırmak zorunda kalırsın. en iyisi deiğim gibi yap ama 20cm yapma biraz daha uzun yap ki splitter ı ayak altından kaldır daha güvenli bir yere koy.
Tamam daha temkinli olacağım senin demek istediğin bunun gibi elektirikciye gideyim 20 cm lik İnternet kablosu mu ne diyecem

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Abicim ben kablonun para sıkıntısından değilim o kablo yersen geliyor onu nasıl Değiştiricez ana kablo bu modeme bağlı telefon kablosu

Tamam daha temkinli olacağım senin demek istediğin bunun gibi elektirikciye gideyim 20 cm lik İnternet kablosu mu ne diyecem

ucu götür fotoğrafı da göster o anlar, telefon kablosu diye de belirt. ama dediğim gibi 20cm den biraz daha uzun yap splitter yerde kalmasın kabloyu duvarın köşeye sabitleyerek götür en yakın masa-yatak ne varsa arkasına sakla biri basmasın yoksa tekrar kopar

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
ucu götür fotoğrafı da göster o anlar, telefon kablosu diye de belirt. ama dediğim gibi 20cm den biraz daha uzun yap splitter yerde kalmasın kabloyu duvarın köşeye sabitleyerek götür en yakın masa-yatak ne varsa arkasına sakla biri basmasın yoksa tekrar kopar
Annemden öğrendim bu beton altıymış kablo kısa fotoğraffa gördüğün gibi elektirikciye gideyim telefon kablosu diyeyim 20 cm yeter 20 cm derim ucunda götürürüm bundan bir tane tak derim sence kaç TL tutat

Hemen ayna var dur resim atayım
IMG_20190517_143553.jpg
solda ayna var oraya koyacam

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
aradaki ufak parça var ya oradaki kablo direk modeme bağlı değil mi?

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
aradaki ufak parça var ya oradaki kablo direk modeme bağlı değil mi?
Abicim telefon kablosu var gördüğün gibi o spilettira bağlı spilettira öndende bağlı kablo var o da modeme bağlı

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
tamam anladım. git elektrikçiye fotoğrafı da göster 5dk da halleder birde elektrik bandı al ek yaparken lazım olacak. fazla para tutmaz kablonun metresi 1 lira falan oluyo ucu da 1 liraya takar 2 lira tutar.(elektrikçiye göre değişir kazıkçı çıkarsa 5 lira falan da isteyebilir.)

tavsiyem biraz uzun yap splitter a gerek yok kabloyu direk modeme tak.

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
tamam anladım. git elektrikçiye fotoğrafı da göster 5dk da halleder birde elektrik bandı al ek yaparken lazım olacak. fazla para tutmaz kablonun metresi 1 lira falan oluyo ucu da 1 liraya takar 2 lira tutar.(elektrikçiye göre değişir kazıkçı çıkarsa 5 lira falan da isteyebilir.)

AgA ben şimdi alayımda spilettira takarım tekrar babam fln kızar

AgA adamlara bu koptu telefon kablosu 20 cm alıcam birde fotoyu göster cem ucuna takın Dicem adını bilmiyorum sağol

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
aynen. aldıktan sonra ek yapamzsan yaz istersen yardımcı olurum.

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Tamam yapamazsam yardımı isterim instagram Ensarkurt34

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI

satın al gelen kabloyu ortadan kes eski kabloyuda ortadan kes birleştir daha kolay ve ucuz olur

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
ucunu yapmam mümkün depil içiniaçıp bağlaya bilirsin başkada çaresi yok ama yaparsın bi bant ve herhangibi kesici aletle

Giriş Çıkışla birleştir kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...