10-15 dakikada bir internet kopması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
eğer internetini resetledikten sonra da aynı hatayı alıyorsan müşteri hizmetlerini ara büyük ihtimal binandaki modem bağlanan yerde bir ağrıza vardır kablolar gevşemiş olabilri yerinden çıkmış olabilir başka biri aradıysa gelen ekip senin kablonu da bozmuş olabilir dediğim gibi bir müşteri hizmetlerini aramakta fayda var.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
wireless uzak olmasından olabilir reset atabilirsin bir sürü çözümü var

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kardeşim müşteri hizmetlerini arıyorsun
ve diyorsun ki internet çekmiyor işte bilgiseyarda diyosun
sonra onlar da sana %90 dicekler ki modeminiz güncel mi dicek
sende eğer güncelleme yaptırmadıysan onlar ordan güncelleme yapacaklardır modeme ha gene mı gecmedi arıyorsun adres veriyorun evin
sonra onlar ordaki gecen alt yapı kablolarını kontrol ediyorlar eğer bir çalışma varsa diyorlar yoksa eğer en yakın müşteri hizmetlerinden bir çalışanını gönderiyorlar
bende de öle olmustu biz öle yaptık umarım senın de duzelir bu dediklerimi yap kankam tavsiye ediyorum ben öle yapmıştım düzelmişti

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sağlam kafa sağlam vucut bas parayı dopingle :D

MEMORY DOCTOR
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ara operatörü uzaktan hallederler

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
anakartının modelini internette arat driverlardan ethernet driveri kur dene

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanka formattan sonra oldu diyorsun format atarken biyerde hata yapmış olabilir misin yada eksik birşey ?
Driver booster kurup tüm sürücüleri güncellemeyi dene olmazsa son çare müşteri hizmetleri

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
genellikle modemden değilde ya modemin girişindeki jakdan veya kablo kırılmasından dolayı oluyor ozellıkle fıber ınternetse knk senınkı ve ınce oluyor kablosu ufak bır kırılmada bu durumları yasatıyor basıma daha once geldı kabloyu komple degıstırdım hersey duzelmıstı

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
10 15 dk bı kopma oluyorsa ya modemde yada ana dagıtıcıda bır sorun vardır aynı hatayı bır zamanlar bende yasadım sarı bır unlem ısaretı belırıyor ne yaparsan yap duzelmıyordu 10 dk ıle 30 dk arası gıdıyordu sonra gelıyordu aradıgım zamanda dandık bır fırma oldugu ıcın uydurma cevaplar verıyordu

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar sorunu çözdüm sorun adaptördeymiş onu farkettim mecbur ethernete geçtim tavsiyeler için sağ olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...