pencerenin sol üstünde dosya var orada sık kullanılanlar var raptiye işareti var yanlarında biraz kurcala yanlış hatırlamıyorsam oradan olması gerekli
Dostum dedikleriniz farklı benim dediğimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapmerhaba mıcrosıft sitesitesinde bununla ilgili bir yazı var.
dostum sağol fakat ben bunları nasıl kaldırıcamO zaman Görünüm/Gezinti bölmesi/ Yolunu izle ve bütün tikleri kaldır
dostum hallettim sadece resimde gördüğün cretavi cloud files dosyasının programı nedir onu denetim masasından kaldırsam o da gidecek de megaya uyguladım aynısınıO zaman Görünüm/Gezinti bölmesi/ Yolunu izle ve bütün tikleri kaldır
Görünüm/Seçenekler/Klasor ve arama secenekler // Ve assağıda verdiğim ayarları yap.
Ekli dosyayı görüntüle 22440
Verdiğim ayarları yaptıktan sonra Gezinti bölmesinden hepsinşn kalkması lazımdıEkli dosyayı görüntüle 22441 Son durum bu Creative Cloud Files kaldı sadece mega'yı denetim masasından kaldırdım direk gitti burdan ama Creative Cloud Files bulamadım.
Bilmiyorum son durum bu ?!Verdiğim ayarları yaptıktan sonra Gezinti bölmesinden hepsinşn kalkması lazımdı