3 Tem 2019 #1 Contento multi genre producer Süper Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 688 Çözümler 1 Tepki puanı 150 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI Arkadaşlar ben şu soldaki şeyleri kaldırıp tek bilgisayar yazması için nasıl ayarlama yapabilirim ayarı nerden
Arkadaşlar ben şu soldaki şeyleri kaldırıp tek bilgisayar yazması için nasıl ayarlama yapabilirim ayarı nerden
3 Tem 2019 #2 darkscannel D Üye Katılım 13 Mar 2019 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 Ödüller 4 Yaş 29 7 HİZMET YILI pencerenin sol üstünde dosya var orada sık kullanılanlar var raptiye işareti var yanlarında biraz kurcala yanlış hatırlamıyorsam oradan olması gerekli
pencerenin sol üstünde dosya var orada sık kullanılanlar var raptiye işareti var yanlarında biraz kurcala yanlış hatırlamıyorsam oradan olması gerekli
3 Tem 2019 #3 x-Psychotic Süper Üye Katılım 23 Ara 2015 Mesajlar 986 Çözümler 1 Tepki puanı 125 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap merhaba mıcrosıft sitesitesinde bununla ilgili bir yazı var.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap merhaba mıcrosıft sitesitesinde bununla ilgili bir yazı var.
3 Tem 2019 Konuyu başlatan #4 Contento multi genre producer Süper Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 688 Çözümler 1 Tepki puanı 150 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI darkscannel' Alıntı: pencerenin sol üstünde dosya var orada sık kullanılanlar var raptiye işareti var yanlarında biraz kurcala yanlış hatırlamıyorsam oradan olması gerekli Genişletmek için tıklayın ... Ozan' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap merhaba mıcrosıft sitesitesinde bununla ilgili bir yazı var. Genişletmek için tıklayın ... Dostum dedikleriniz farklı benim dediğim bunları kaldırmak bunlar klasörün solunda bu seçeneklerı işaretlenmiş yerleri ful kaldırmak anladın mı
darkscannel' Alıntı: pencerenin sol üstünde dosya var orada sık kullanılanlar var raptiye işareti var yanlarında biraz kurcala yanlış hatırlamıyorsam oradan olması gerekli Genişletmek için tıklayın ... Ozan' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap merhaba mıcrosıft sitesitesinde bununla ilgili bir yazı var. Genişletmek için tıklayın ... Dostum dedikleriniz farklı benim dediğim bunları kaldırmak bunlar klasörün solunda bu seçeneklerı işaretlenmiş yerleri ful kaldırmak anladın mı
3 Tem 2019 #5 x-Psychotic Süper Üye Katılım 23 Ara 2015 Mesajlar 986 Çözümler 1 Tepki puanı 125 Ödüller 9 10 HİZMET YILI O zaman Görünüm/Gezinti bölmesi/ Yolunu izle ve bütün tikleri kaldır
3 Tem 2019 Konuyu başlatan #6 Contento multi genre producer Süper Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 688 Çözümler 1 Tepki puanı 150 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI Ozan' Alıntı: O zaman Görünüm/Gezinti bölmesi/ Yolunu izle ve bütün tikleri kaldır Genişletmek için tıklayın ... dostum sağol fakat ben bunları nasıl kaldırıcam Post automatically merged: 3 Tem 2019 Ozan' Alıntı: O zaman Görünüm/Gezinti bölmesi/ Yolunu izle ve bütün tikleri kaldır Genişletmek için tıklayın ... dostum hallettim sadece resimde gördüğün cretavi cloud files dosyasının programı nedir onu denetim masasından kaldırsam o da gidecek de megaya uyguladım aynısını Son düzenleme: 3 Tem 2019
Ozan' Alıntı: O zaman Görünüm/Gezinti bölmesi/ Yolunu izle ve bütün tikleri kaldır Genişletmek için tıklayın ... dostum sağol fakat ben bunları nasıl kaldırıcam Post automatically merged: 3 Tem 2019 Ozan' Alıntı: O zaman Görünüm/Gezinti bölmesi/ Yolunu izle ve bütün tikleri kaldır Genişletmek için tıklayın ... dostum hallettim sadece resimde gördüğün cretavi cloud files dosyasının programı nedir onu denetim masasından kaldırsam o da gidecek de megaya uyguladım aynısını
3 Tem 2019 #7 x-Psychotic Süper Üye Katılım 23 Ara 2015 Mesajlar 986 Çözümler 1 Tepki puanı 125 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Görünüm/Seçenekler/Klasor ve arama secenekler // Ve assağıda verdiğim ayarları yap.
3 Tem 2019 Konuyu başlatan #8 Contento multi genre producer Süper Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 688 Çözümler 1 Tepki puanı 150 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI Ozan' Alıntı: Görünüm/Seçenekler/Klasor ve arama secenekler // Ve assağıda verdiğim ayarları yap. Ekli dosyayı görüntüle 22440 Genişletmek için tıklayın ... Son durum bu Creative Cloud Files kaldı sadece mega'yı denetim masasından kaldırdım direk gitti burdan ama Creative Cloud Files bulamadım.
Ozan' Alıntı: Görünüm/Seçenekler/Klasor ve arama secenekler // Ve assağıda verdiğim ayarları yap. Ekli dosyayı görüntüle 22440 Genişletmek için tıklayın ... Son durum bu Creative Cloud Files kaldı sadece mega'yı denetim masasından kaldırdım direk gitti burdan ama Creative Cloud Files bulamadım.
3 Tem 2019 #9 x-Psychotic Süper Üye Katılım 23 Ara 2015 Mesajlar 986 Çözümler 1 Tepki puanı 125 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Suskun❞' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 22441 Son durum bu Creative Cloud Files kaldı sadece mega'yı denetim masasından kaldırdım direk gitti burdan ama Creative Cloud Files bulamadım. Genişletmek için tıklayın ... Verdiğim ayarları yaptıktan sonra Gezinti bölmesinden hepsinşn kalkması lazımdı
Suskun❞' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 22441 Son durum bu Creative Cloud Files kaldı sadece mega'yı denetim masasından kaldırdım direk gitti burdan ama Creative Cloud Files bulamadım. Genişletmek için tıklayın ... Verdiğim ayarları yaptıktan sonra Gezinti bölmesinden hepsinşn kalkması lazımdı
3 Tem 2019 Konuyu başlatan #10 Contento multi genre producer Süper Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 688 Çözümler 1 Tepki puanı 150 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI Ozan' Alıntı: Verdiğim ayarları yaptıktan sonra Gezinti bölmesinden hepsinşn kalkması lazımdı Genişletmek için tıklayın ... Bilmiyorum son durum bu ?!
Ozan' Alıntı: Verdiğim ayarları yaptıktan sonra Gezinti bölmesinden hepsinşn kalkması lazımdı Genişletmek için tıklayın ... Bilmiyorum son durum bu ?!
3 Tem 2019 #11 x-Psychotic Süper Üye Katılım 23 Ara 2015 Mesajlar 986 Çözümler 1 Tepki puanı 125 Ödüller 9 10 HİZMET YILI team viewer ver
3 Tem 2019 Konuyu başlatan #12 Contento multi genre producer Süper Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 688 Çözümler 1 Tepki puanı 150 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI Malesef öyle herkese veremem . Sen burdan beni yönelt discord filan var mı ?