9 Tem 2019 #1 Contento multi genre producer Süper Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 688 Çözümler 1 Tepki puanı 150 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI Konuyu açabileceğim yeri bulamadım kusura bakmayın buraya açtığım için. Ben zulaya giricem fakat bu dosya silinmiyor neden silmek istiyorum zulaya girerken bunu hata veriyor yani bu hile zannedip girmiyor bunu nasıl silcem
Konuyu açabileceğim yeri bulamadım kusura bakmayın buraya açtığım için. Ben zulaya giricem fakat bu dosya silinmiyor neden silmek istiyorum zulaya girerken bunu hata veriyor yani bu hile zannedip girmiyor bunu nasıl silcem
9 Tem 2019 #2 iamahckr I Üye Katılım 10 Eyl 2017 Mesajlar 36 Tepki puanı 6 Ödüller 4 Yaş 30 8 HİZMET YILI bilgisayarı aç kapa yap düzelir bir kere loaderderden hile yapıp zulaya giremessin pcyi aç kapa yapman gerekir.
bilgisayarı aç kapa yap düzelir bir kere loaderderden hile yapıp zulaya giremessin pcyi aç kapa yapman gerekir.
9 Tem 2019 Konuyu başlatan #3 Contento multi genre producer Süper Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 688 Çözümler 1 Tepki puanı 150 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI iamahckr' Alıntı: bilgisayarı aç kapa yap düzelir bir kere loaderderden hile yapıp zulaya giremessin pcyi aç kapa yapman gerekir. Genişletmek için tıklayın ... onu bende biliyorum bilgisayarı kapatıp açmadan nasıl gidecek ?
iamahckr' Alıntı: bilgisayarı aç kapa yap düzelir bir kere loaderderden hile yapıp zulaya giremessin pcyi aç kapa yapman gerekir. Genişletmek için tıklayın ... onu bende biliyorum bilgisayarı kapatıp açmadan nasıl gidecek ?
9 Tem 2019 #4 SCRİPTT S Süper Üye Katılım 13 Şub 2018 Mesajlar 801 Çözümler 1 Tepki puanı 155 Yaş 28 8 HİZMET YILI Pchunter yükle 2. sekmeye gir en asagida önce kprocces.sys unload yap sonra pchunter64as.sys unload yap programi kapa konu cözülmüstür
Pchunter yükle 2. sekmeye gir en asagida önce kprocces.sys unload yap sonra pchunter64as.sys unload yap programi kapa konu cözülmüstür
9 Tem 2019 Konuyu başlatan #5 Contento multi genre producer Süper Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 688 Çözümler 1 Tepki puanı 150 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI OnuralpAga' Alıntı: Pchunter yükle 2. sekmeye gir en asagida önce kprocces.sys unload yap sonra pchunter64as.sys unload yap programi kapa konu cözülmüstür Genişletmek için tıklayın ... Eyvallah adamın dibisin kardeşim.
OnuralpAga' Alıntı: Pchunter yükle 2. sekmeye gir en asagida önce kprocces.sys unload yap sonra pchunter64as.sys unload yap programi kapa konu cözülmüstür Genişletmek için tıklayın ... Eyvallah adamın dibisin kardeşim.
9 Tem 2019 #6 SCRİPTT S Süper Üye Katılım 13 Şub 2018 Mesajlar 801 Çözümler 1 Tepki puanı 155 Yaş 28 8 HİZMET YILI Suskun❞' Alıntı: Eyvallah adamın dibisin kardeşim. Genişletmek için tıklayın ... Önemli değil
9 Tem 2019 #7 LowDmL 0xc00007b Uzman Üye Katılım 6 Şub 2017 Mesajlar 175 Çözümler 1 Tepki puanı 41 Ödüller 9 9 HİZMET YILI harici program yüklemek istemiyorum diyorsan yönetici olarak komut istemini çalıştır ve aşağıdaki komutları sırasıyla uygula. Kod: sc stop kprocesshacker2 sc delete kprocesshacker2
harici program yüklemek istemiyorum diyorsan yönetici olarak komut istemini çalıştır ve aşağıdaki komutları sırasıyla uygula. Kod: sc stop kprocesshacker2 sc delete kprocesshacker2
9 Tem 2019 Konuyu başlatan #8 Contento multi genre producer Süper Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 688 Çözümler 1 Tepki puanı 150 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI LowDmL' Alıntı: harici program yüklemek istemiyorum diyorsan yönetici olarak komut istemini çalıştır ve aşağıdaki komutları sırasıyla uygula. Kod: sc stop kprocesshacker2 sc delete kprocesshacker2 Genişletmek için tıklayın ... eyvallah not defterinie kayıt edicem burdanda kapatırım programdandan Post automatically merged: 9 Tem 2019 LowDmL' Alıntı: harici program yüklemek istemiyorum diyorsan yönetici olarak komut istemini çalıştır ve aşağıdaki komutları sırasıyla uygula. Kod: sc stop kprocesshacker2 sc delete kprocesshacker2 Genişletmek için tıklayın ... dostum cmd girdim direk 1. komutu yazdım erişim engellendi yazdı ?!
LowDmL' Alıntı: harici program yüklemek istemiyorum diyorsan yönetici olarak komut istemini çalıştır ve aşağıdaki komutları sırasıyla uygula. Kod: sc stop kprocesshacker2 sc delete kprocesshacker2 Genişletmek için tıklayın ... eyvallah not defterinie kayıt edicem burdanda kapatırım programdandan Post automatically merged: 9 Tem 2019 LowDmL' Alıntı: harici program yüklemek istemiyorum diyorsan yönetici olarak komut istemini çalıştır ve aşağıdaki komutları sırasıyla uygula. Kod: sc stop kprocesshacker2 sc delete kprocesshacker2 Genişletmek için tıklayın ... dostum cmd girdim direk 1. komutu yazdım erişim engellendi yazdı ?!
9 Tem 2019 Moderatör #9 LeftSpace aka panic.rs Kurucu Katılım 18 Haz 2015 Mesajlar 3,379 Çözümler 50 Tepki puanı 13,156 Ödüller 22 Sosyal 10 HİZMET YILI Suskun❞' Alıntı: eyvallah not defterinie kayıt edicem burdanda kapatırım programdandan Post automatically merged: 9 Tem 2019 dostum cmd girdim direk 1. komutu yazdım erişim engellendi yazdı ?! Genişletmek için tıklayın ... cmdyi yonetici ac
Suskun❞' Alıntı: eyvallah not defterinie kayıt edicem burdanda kapatırım programdandan Post automatically merged: 9 Tem 2019 dostum cmd girdim direk 1. komutu yazdım erişim engellendi yazdı ?! Genişletmek için tıklayın ... cmdyi yonetici ac
9 Tem 2019 Konuyu başlatan #10 Contento multi genre producer Süper Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 688 Çözümler 1 Tepki puanı 150 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI LeftSpace' Alıntı: cmdyi yonetici ac Genişletmek için tıklayın ... eyvallah sağolasın program indirdim ama gerek kalmadı silicem
LeftSpace' Alıntı: cmdyi yonetici ac Genişletmek için tıklayın ... eyvallah sağolasın program indirdim ama gerek kalmadı silicem
10 Tem 2019 #11 Yukine Aybirdi Y Üye Katılım 3 May 2019 Mesajlar 27 Tepki puanı 4 Yaş 25 7 HİZMET YILI sorununu çözmüşssün bende tam yazıyordum son anda farkettim tebrik ederim