Onaylı Üye
kardeşim benim (monütör monötürdür mönütörlük yapar)2k 32 inç bir monitör tercih etmeni önermem
1metre ekranı ne yapalım?
oyun oynicaz sadece yaw
kardeşim benim (monütör monötürdür mönütörlük yapar)2k 32 inç bir monitör tercih etmeni önermem
reis league of legend oynuyorsan birlikte oynayabilirizkardeşim benim (monütör monötürdür mönütörlük yapar)
oyun oynicaz sadece yaw
yok girmicem sen takıl kafana göre reis adios amigosreis league of legend oynuyorsan birlikte oynayabiliriz
: se lee :
oyuncu ismim yukarıda![]()
önermiyorum dedim zaten kardeşimkardeşim benim (monütör monötürdür mönütörlük yapar)
oyun oynicaz sadece yaw
Kanka bak samsung da iyidir (exper ekranım var harici onu kulanıyorum)lenevo'nun malları ucuz ve kalıtelı denemenı tercıh ederıım
aga baya pahalı değilmi ya ben exper den şaşmam birde samsung ekranlar var güzel olanlar (ucuz ve kaliteli
aga ikinci ellere çok güvenmiyorum ya (birşeyleri bozukdur falan sonra geri vermiyorlar)İkinci ellerine bakabilirsin reis
Garantili ürün al bende 300 liraya aldım 20 inç hayla kullanıyorum 11 ay oldu 1 ay sonra 1 sene olcakaga ikinci ellere çok güvenmiyorum ya (birşeyleri bozukdur falan sonra geri vermiyorlar)
telefon aldım telefon bozukmuş sonradan fark ettim geri almadı
eyvallah reis (yardımın için teşşekür ederim)Garantili ürün al bende 300 liraya aldım 20 inç hayla kullanıyorum 11 ay oldu 1 ay sonra 1 sene olcak