Arkadaşlar S.I.I.K.IL Hatasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Merhaba Ben Kerem 1 aydan beri Skill Oynuyorum Sıkıntı Yoktu Oyun Silindi Şimdi Tekrar Yüklüyorum Hata Veriyor 27000 Hatası Hakkında Bilgisi Olan Varmı Acaba ???

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Merhaba Ben Kerem 1 aydan beri Skill Oynuyorum Sıkıntı Yoktu Oyun Silindi Şimdi Tekrar Yüklüyorum Hata Veriyor 27000 Hatası Hakkında Bilgisi Olan Varmı Acaba ???
o hata biliyorum 3 yıldır oynuyoru oyunu indirirken 805 civarında code27000 mg_l86a1.upk dosyasında hata alanlar için kesin çözüm şöyledir
  • Öncelikle oyunu silmenize hiç gerek yok oyun dosyalarını upk dosyası olarak indirirken nadir olarak mesela mg_l86a1.upk yerine
    mg_l86a1.upk.dfg olarak indirir bu yüzden bazı kişiler code27000 gibi hatalar alır çözüm için modeme res atmanın yada oyunu silmenin hiç bir yararı olmıcaktır burada size belirttiğim arşivin içinden mg_l86a1.upk adlı dosyayı indiriyorsunuz 'BAKIN BURASI ÇOK ÖNEMLİ'dikkatli yaptığınızdan emin olarak dosyanın adını değiştirip sonuna sadece .dfg ekliyorsunuz böylece dosya türünde upk yazarken dfg dosyası yazacak

'''ÖRNEK OLARAK' mg_l86a1.upk.dfg''''
    sonra dosyayı oyunun kurulu olduğu gameforgelive/Games/Tur_tur/SKILL/Downtep/SFGame/CookedPCConsole/ klasörüne atıyorsunuz.
    Dosyayı atmadan önce öncekı upk dosyasını yani mg_l86a1.upk silmenizi öneririm taşı ve değiştir olursa sorun devam edebilir
    arşiv içerisinde 2 adet dosya attım sizin için sorun hangisinde oluyor ise ona işlem yapınız

• Bİr teşekkür yeter yardımcı olabildiysem ..

Ederinden fazla değer, Soytarıyı Kral eder :)
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
o hata biliyorum 3 yıldır oynuyoru oyunu indirirken 805 civarında code27000 mg_l86a1.upk dosyasında hata alanlar için kesin çözüm şöyledir
  • Öncelikle oyunu silmenize hiç gerek yok oyun dosyalarını upk dosyası olarak indirirken nadir olarak mesela mg_l86a1.upk yerine
    mg_l86a1.upk.dfg olarak indirir bu yüzden bazı kişiler code27000 gibi hatalar alır çözüm için modeme res atmanın yada oyunu silmenin hiç bir yararı olmıcaktır burada size belirttiğim arşivin içinden mg_l86a1.upk adlı dosyayı indiriyorsunuz 'BAKIN BURASI ÇOK ÖNEMLİ'dikkatli yaptığınızdan emin olarak dosyanın adını değiştirip sonuna sadece .dfg ekliyorsunuz böylece dosya türünde upk yazarken dfg dosyası yazacak

sonra dosyayı oyunun kurulu olduğu gameforgelive/Games/Tur_tur/SKILL/Downtep/SFGame/CookedPCConsole/ klasörüne atıyorsunuz.
    Dosyayı atmadan önce öncekı upk dosyasını yani mg_l86a1.upk silmenizi öneririm taşı ve değiştir olursa sorun devam edebilir
    arşiv içerisinde 2 adet dosya attım sizin için sorun hangisinde oluyor ise ona işlem yapınız

Anlatım için teşşekürler valla googleden bi araştırdım bulamadım :D

Üye
8 HİZMET YILI

Aga aynı yazıyı internette okudum anlamadim neyi nereye atacağım ts ve ya alpemixden yardımcı olabilirsen eyw

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
27000 Hata kodu
İndirilen yama dosyaları bozulmuş. İnternet bağlantınızı ve HDD’nizi kontrol edip tekrar deneyin.
-Görev Yöneticisini açın
-İşlemlere Tıklayın
-SF.exe Görevi Sonlandıra Basın ve normal bir şekilde oyununuza girin
(hdd yani hardisk yani depolama yeri)

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
mg_l86a1.upk adlı dosyayı indiriyorsun sonra BAKIN BURASI ÇOK ÖNEMLİ'dikkatli yaptığınızdan emin olarak dosyanın adını değiştirip sonuna sadece .dfg ekliyorsunuz böylece dosya türünde upk yazarken dfg dosyası yazacak .iyice anka upk olarak indirdiğin dosyanın uzantısını upk yerine dfg yazıcaksın. sonuna mg_l86a1.upk böğle yapcan mg_l86a1.dfg
ÖRNEK OLARAK' mg_l86a1.upk.dfg''''
sonra dosyayı oyunun kurulu olduğu
SKILL/Downtep/SFGame/CookedPCConsole/ klasörüne atıyorsunuz.

Dosyayı atmadan önce öncekı upk dosyasını yani mg_l86a1.upk silmenizi öneririm taşı ve değiştir olursa sorun devam edebilir indirdiğin dosyayı değiştirip direk at ve eskisini sil göstediğim yoldan SKILL/Downtep/SFGame/CookedPCConsole/ bunu sil mg_l86a1.upk indirip düzeltiğin dosyayı at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...