Çözüldü Valorant Secure Boot Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
naneK
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Güvenli ön yükleme açık windows modu uefi secure boot olayların hepsi aktif ama oyun hata veriyor. windows 10 daydım Windows 11 Lite geçiş yaptım bu hatayı almaya başladım. öncesindede bu hatayı alıyordum birsürü kontrolden sonra ticket açmıştım tickettedea gereken şeyleri yaptıktan sonra düzeltilmişti. acaba bilgisi önersii olan varmı ASUS b450m k II ana kartım. Windows 11 Lite Kurdum Farklı bi siteden yüksek muhtemel ondan olabilir ama Windows 10 dada bu hatayı alıyordum ticket ile çözmüştük Tekrardan ticketim açık ama o süreç boyunca bilgi almak çözüm varsa öğrenmek istedim.

1.png

Çözüm
aynı sorunu bende yaşıyorum win11de sadece main hesabıma girebiliyorum windows 10 falan geçiyim hiçbir şekilde vaorantta sokmuyor o yüzden geri win11e döndüm
Uzman Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
aynı sorunu bende yaşıyorum win11de sadece main hesabıma girebiliyorum windows 10 falan geçiyim hiçbir şekilde vaorantta sokmuyor o yüzden geri win11e döndüm

Çözüm
naneK
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sanırım ticket ile çözülebilir bi problem ama dün açtığım ticket a hala cevap yok bakalım kimse fikir bilgi sahibi de değil bu konu hakkında ne yapacağımızı şaşırıdık anakart ın asus mu? sanırım bu sadece asus anakartlarda oluyor değiştirmek istiyorum ama fiyatlarda malum.

Uzman Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Sanırım ticket ile çözülebilir bi problem ama dün açtığım ticket a hala cevap yok bakalım kimse fikir bilgi sahibi de değil bu konu hakkında ne yapacağımızı şaşırıdık anakart ın asus mu? sanırım bu sadece asus anakartlarda oluyor değiştirmek istiyorum ama fiyatlarda malum.
keşke asus olsa hp anakartım advanced ayarı bile yok araştırmadıgım yer kalmadı açamıyorum. Bug gibi bişi bu ticketla çözülebilir doğrulaması lazım hesabı sanırsam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...