kanka benim işim komboyla değil ya biliyorum ban attığını 2 3 günde fix yiyosun ama zevkine oynuyorum zaten bende kite için kullanıcamda dravende sorun oluyo nedenseKanka Benim kararımca gos ext çöp free hilesi olan ınternal ı kullanmıştım kombo vs. atabiliyordu ama bu external olmasına rağmen (benden kaynaklanıyor olabilir) sadece last hit iş yapıyor ayrıca hile ban atıyor benim kararımca kullanma.
yani elobuddy vardı ahh ahhhhhhhhhhhhhh bir scriptler vardııııı akıllara zarar 0 hataGos bence hiç iyi bir script firması değil
bildiğim bi elobuddy vardı birde #sharpmıydı neydi o vardıLoltity diye bir firma vardı ona ne oldu ?
int yine bi boka benziyodu oda iyi sayılmazdı ama ext tamamen vasat yaÇok denedim skill shot felan dodglemıyor script olmadan daha iyi oynuyorum
teşekkür ederim kardeşim ıcs orbwalkeri nasıl yükleyebilirim?Kardeşim ext nasıl kullandığına hangi scleri kullandığına bağlı mesela kaisa scsi var çok güzel çalışıyor ıcs orbwalker ile güzel çalışıyor ve oyun ayalarını gösterdiği gibi yapacaksın varsayılana döndürüp otamatik yapıp tuşları Oyuncu Sadece Saldırı Tıklamasını set 2den "U" atayacaksın.
Onu bende paylaşmayı düşündüm ama başka site adı var hile anca edit yaparsan paylaşabilirsinBeyler beklemede kalın l# rework paylaşıcam veya entropy beklemde kalın
banada atarmısın entropyi?Entropy bende var ama L# Rework hiç duymadım bilen gören özelden atabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?