arkadaşlar script yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba lol external güzel olan tüm şampiyon scriptlerini kapatmışlar nereden bulabiliriz ve şöyle bir sıkıntım var draven ile vurmaya çalışıyorum vuruyormuş gibi yapıyor ama vurmuyor her scriptte denedim aynı yapıyor orbwalkerdenmidir acaba eğer orbwalkerdansa yeni orbwalker nasıl yükleyebilirim benim için düz vurması yeterli skill fln istemiyorum

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kanka Benim kararımca gos ext çöp free hilesi olan ınternal ı kullanmıştım kombo vs. atabiliyordu ama bu external olmasına rağmen (benden kaynaklanıyor olabilir) sadece last hit iş yapıyor ayrıca hile ban atıyor benim kararımca kullanma.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka Benim kararımca gos ext çöp free hilesi olan ınternal ı kullanmıştım kombo vs. atabiliyordu ama bu external olmasına rağmen (benden kaynaklanıyor olabilir) sadece last hit iş yapıyor ayrıca hile ban atıyor benim kararımca kullanma.
kanka benim işim komboyla değil ya biliyorum ban attığını 2 3 günde fix yiyosun ama zevkine oynuyorum zaten bende kite için kullanıcamda dravende sorun oluyo nedense

Elimde sütüm Hayata küsüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Gos bence hiç iyi bir script firması değil

Elimde sütüm Hayata küsüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Loltity diye bir firma vardı ona ne oldu ?

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Çok denedim skill shot felan dodglemıyor script olmadan daha iyi oynuyorum

Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Kardeşim ext nasıl kullandığına hangi scleri kullandığına bağlı mesela kaisa scsi var çok güzel çalışıyor ıcs orbwalker ile güzel çalışıyor ve oyun ayalarını gösterdiği gibi yapacaksın varsayılana döndürüp otamatik yapıp tuşları Oyuncu Sadece Saldırı Tıklamasını set 2den "U" atayacaksın.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeşim ext nasıl kullandığına hangi scleri kullandığına bağlı mesela kaisa scsi var çok güzel çalışıyor ıcs orbwalker ile güzel çalışıyor ve oyun ayalarını gösterdiği gibi yapacaksın varsayılana döndürüp otamatik yapıp tuşları Oyuncu Sadece Saldırı Tıklamasını set 2den "U" atayacaksın.
teşekkür ederim kardeşim ıcs orbwalkeri nasıl yükleyebilirim?

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Beyler beklemede kalın l# rework paylaşıcam veya entropy beklemde kalın

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Entropy bende var ama L# Rework hiç duymadım bilen gören özelden atabilir mi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...