Kanka oyun içinde dolar var insanları sitede buluşturmak istiyorumne anlamadım itemci gibi bişey mi istiyorsun
valla anlayamadım kanka hala dediğin şeyi ben hangi oyun acabaKanka oyun içinde dolar var insanları sitede buluşturmak istiyorum
Kanka amacım alıcı ile satıcıyı benim sitemde buluşturmak güvenli bir şekilde birbirilerinden oyun içi parasını aldırıp sattırmak bu işlem benim sitede gerçekleşsin istiyorumvalla anlayamadım kanka hala dediğin şeyi ben hangi oyun acaba
Let go gibi ama banka veya kredi kartıyla direk işlem gerçekleşsin istiyorum hepsi burada gittigidiyor gibi.Kendini biraz daha düzgün açıkla kanka öyle daha çok yardımcı olabiliriz pek anlamadım ben demek istediğini.
anladım ben itemci gibi bişey yapmak istiyorsun yada sahibinden itemciyi bilmiyen varsaKanka amacım alıcı ile satıcıyı benim sitemde buluşturmak güvenli bir şekilde birbirilerinden oyun içi parasını aldırıp sattırmak bu işlem benim sitede gerçekleşsin istiyorum
Kanka öyle siteler var oyunsultan,itemci,oyunfor gibi onlara benzer bir şey yapabilirsin ama bir profesyonelden yardım alman gerekiyor yani iyi bir ücret ödersin.Let go gibi ama banka veya kredi kartıyla direk işlem gerçekleşsin istiyorum hepsi burada gittigidiyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?