knk radar hilesini aimbot yada wh gibi bekleme zaten ama op yinede arada bi bakman ve infolarını alman yeter legit takılvalorant radar hilesi neden bu kadar kötü adamlar donuyor sonra bi bakmışım adam tağğğ a dan b ye gitmiş
Tabikide hayır başka hile kullanmadım Sistemim temiz o hileden baska bırsey yok bellide etmedım sage oynadım 9/17 gittim ama yinede attı :/ smoke içi filan vurmadım önüme brimston smoke atınca vurmadım hep arkada oynadımne zaman yedin ve bu hileden yediğine emin misin bai de çşka hile kullandın mı bok belli ettin mi![]()
hocam free hile de kullansan ücretli de kullansan her hile ban yedirirban atatrmı
Aynen Onaylı Üye Olmayı bekliyoruz dostumradaar hilesi banada lazıum acil
Bu gayet normal hocam adamların en son gözüktüğü yeri baz alıyor ona göre gösteriyor adam nerede tam olarak görmek istiyorsan ultra üyelere açık olan chams'ı kullanmak zorundasınvalorant radar hilesi neden bu kadar kötü adamlar donuyor sonra bi bakmışım adam tağğğ a dan b ye gitmiş
hocam ücretsiz bir hile ve kullanmasını bilirsen güzel hile direk full radarla oynamıcaksın legit kullancanvalorant radar hilesi neden bu kadar kötü adamlar donuyor sonra bi bakmışım adam tağğğ a dan b ye gitmiş