arkadaşlar valorant radar hilesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Kötü değil hocam, Valorant kendisi çok uzaktaki adamları renderlamıyor olabilir ayrıca el başında 1 kerelik görsen bile büyük avantaj. Legit oynamanı sağlar ve ücretsiz ya hile çok kötü dememelisin bence. Tamam eleştir ama çok kötü diyip kestirip atmamalısın.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
her zaman göstermez hocam çoğu oyunda wallhack ve radar böyledir adam olmayan yerden koşa koşa gitme biraz legit oyna..

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanki beleşe hile bulmuşsun bahane arıyon

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
ne zaman yedin ve bu hileden yediğine emin misin bai de çşka hile kullandın mı bok belli ettin mi :D
Tabikide hayır başka hile kullanmadım Sistemim temiz o hileden baska bırsey yok bellide etmedım sage oynadım 9/17 gittim ama yinede attı :/ smoke içi filan vurmadım önüme brimston smoke atınca vurmadım hep arkada oynadım

arw3n
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka free hile yani seni eleştirmek için demiyorum ama daha iyisini yapabileceksen buyur

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ustam zaten hayrına yapılmış bir hileyi kullanıp cebinden kuruş çıkmadam oturduğun yerden hileyi test ediyorsun adamlara teşekkür etmen lazım en azından ücretsiz kullwndığın için

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Esp dahil bütün hilelerde ücretli ücretsiz farketmez oyuncular belli bir mesafeden sonra donar riotun optimizasyon için ya da hileler için aldığı bir önlem bu, server-side aşılamaz

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Piyasada güncel doğru dürüst hileler yok ve radar hilesi de bir nevi legit e giriyor yapcak bir şey yok

ÇARŞAF YAPTIM KRALLARI ANNE
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
beleş hile bulup bide laf ediyosun bide öyle olmasının sebebi legit olması

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
valorant radar hilesi neden bu kadar kötü adamlar donuyor sonra bi bakmışım adam tağğğ a dan b ye gitmiş
Bu gayet normal hocam adamların en son gözüktüğü yeri baz alıyor ona göre gösteriyor adam nerede tam olarak görmek istiyorsan ultra üyelere açık olan chams'ı kullanmak zorundasın

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam ücretsiz hile kullanıyorsunuz ve şu an aktif olarak valorantta güzel free hile bulunmamaktadır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...