I
Sistemim i5 4570 3.6ghz 12gb DDR3 ram 4gb gt730 ekran kartı h81 anakart oynadığım oyunlar csgo unturned Pubg lite
hayır dostum bazı bilgisayarlar win10 da fps fazla almaz ağır gelir win10 bazı ları ise win7 de daha üstün performans alır. @invincidiblealfa sen win7 kur bide onda dene olmaz ise başka yöntemler var söylerimWindows 10
sistemim çok güncel değil ondan win7 düşünüyorum bide sonra win10 kurma zahmetine girmeyelimhayır dostum bazı bilgisayarlar win10 da fps fazla almaz ağır gelir win10 bazı ları ise win7 de daha üstün performans alır. @invincidiblealfa sen win7 kur bide onda dene olmaz ise başka yöntemler var söylerim
Benim daha kötü bir sistemim vardı windows 10 home kurdum windows 7 ile arasında çok bir fark yoktu hem daha güncel sürüm hem daya iyi benim düşüncem buhayır dostum bazı bilgisayarlar win10 da fps fazla almaz ağır gelir win10 bazı ları ise win7 de daha üstün performans alır. @invincidiblealfa sen win7 kur bide onda dene olmaz ise başka yöntemler var söylerim
okuman var mı bazı pc lerde diyomBenim daha kötü bir sistemim vardı windows 10 home kurdum windows 7 ile arasında çok bir fark yoktu hem daha güncel sürüm hem daya iyi benim düşüncem bu