Arkadaşlarınızdan yediğiniz en büyük darbe nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hocam cidden çok igrenilesi bir durum. Arkadaşınızın o işten ne çıkar beklediğini merak ediyorum açıkçası
knk ortaokul çocuktuk işte ne bekleyecek aramızı bozup kendi onunla daha iyi arkadaş olacaktı muhtemelen kıskanıyordu arkadaşlığımız ama o da arkadaşımızdı yanımızda geziyordu birlikte geziyorduk zaten işte böyle olay oldu benim hayatta en çok utandığım andır o yüzleşme anı.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
knk ortaokul çocuktuk işte ne bekleyecek aramızı bozup kendi onunla daha iyi arkadaş olacaktı muhtemelen kıskanıyordu arkadaşlığımız ama o da arkadaşımızdı yanımızda geziyordu birlikte geziyorduk zaten işte böyle olay oldu benim hayatta en çok utandığım andır o yüzleşme anı.
Hocam en azından cocukluk zamanlarınızda fark etmişsiniz. Erken tecrübe herzaman daha iyidir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Şu arkadaşım, asla böyle yapacağını tahmin etmezdim dediğiniz bir olay yaşadınız mı dostlar?
param için arkadaşımmış bir gün cüzdanı evde unutmuşum sen ısmarlarsın bugün dimi dedim çocuk fakir pislik dedi cafeden kalktı hesabı ödeyemedim

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
param için arkadaşımmış bir gün cüzdanı evde unutmuşum sen ısmarlarsın bugün dimi dedim çocuk fakir pislik dedi cafeden kalktı hesabı ödeyemedim
hocam enteresan bir olay. arkadaşınız 1 gün için diğer günleri kaybetmiş görnüşe göre

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
en büyüğü değil de lise zamanlarımda okuldaki tuvalette sigara içip beni bırakıp kaçtılar onların yüzünden uzaklaştırma ve kınama almıştım

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
en büyüğü değil de lise zamanlarımda okuldaki tuvalette sigara içip beni bırakıp kaçtılar onların yüzünden uzaklaştırma ve kınama almıştım
hocam trol arkadaşlar bunlar xd. sizde aynısıı yaparsınız artık

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kız arkadaşıma yürüyüp kavga çıkması max başka yok ya oda çocukken olan şeyler ondan sonra hiç bir kazık yemedeim sağolsunlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
abiler neler neler varmış
benim ses kaydımı al. o kişi hakkında ağzımı ara konuşturmaya çalış beni işte bende malım ya bir iki şey söyledim falan git o ses kaydını o kişiye dinlet 8.sınıftaydım .... daha da kimsenin arkasından konusmadım bana ders oldu. o arkadaşımla yüzleştim suan aramız iyi küs değiliz olgun birisiydi.
yaşanılacak en kötü şey olabilir kanımca :)

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
kız arkadaşıma yürüyüp kavga çıkması max başka yok ya oda çocukken olan şeyler ondan sonra hiç bir kazık yemedeim sağolsunlar
evet hocam o dönemlerde böyle olaylar normaldi bende yaşadım ama kavga çıkarmadan kökten halletim

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam güvendiğiniz kişilerden haince darbe yemektir bunları yaşadık

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
üniden eski arkadaşım borç 500 tl gönderdim 3 yıldır geri vermedi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...