⭐⭐⭐⭐⭐ GALATASARAY ⭐⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Önerebileceğiniz Ücretsiz Arkadaşlarla Oynamalık Oyunlar Nelerdir Lütfen Yardımcı Olurmusunuz
bunlardan bıktık artık ya hileci çok zevk vermiyorwolftü, pubg mobile, sabotaj, zulu, csgo,MTA yardımcı olabildiysem rica ederim.
valla ben alsam arkadaşlar alamaz o yüzden ücretsiz yazdım :/Bende aynı şekilde oyun arıyordum fakat ücretsiz zevk alabileceğimiz bir oyun olmadığını fark ettik ve steam indirimde iken Tom Clancy's Rainbow Six Siege Deluxe paketini aldık ve harika oyun tavsiye ederim fevkalade arkadaşınla oynamak için yani ekip lazınm oynaman için aslında ama tek başınada oynayabilirsintavsiye ederim
fivem nasıl bşey bilmiyomda diğerleri yeterince sıktı yaFivem,wolftü,amongus bunları oynayabilirsin
bakıcam reis saol önerin içinAlien swarm Reactive Drop 8 kişiye kadar girip oynayabilirsin coop modu ve pvp moduda mevcut ama oyun ilk çıktığında coop olarak çıktı mutlaka oynayın.
Unturned bakabilirsin. Arkadaşlar ile oynanabiliyor diye hatırlıyorum.bunlardan bıktık artık ya hileci çok zevk vermiyor
valla ben alsam arkadaşlar alamaz o yüzden ücretsiz yazdım :/
fivem nasıl bşey bilmiyomda diğerleri yeterince sıktı ya
bakıcam reis saol önerin için