DAD
Banlı Üye
çok faydalı bir konuda bunu öğrenmenin sebebini sormayacağım
Kanka Sen Onu İyi Düşünmüşsünde Bide Ş u Memorynin Dc Sine Nasıl Giricem Onu Söyle Ya ....
Çalışmıyormu discordKanka Sen Onu İyi Düşünmüşsünde Bide Ş u Memorynin Dc Sine Nasıl Giricem Onu Söyle Ya ....
Anladım kardeşim eyvallah teşekkür ederim bildiklerimi aktarıyorum kimsenin başı yanmasınÇok yararlı devam et kardeşim böyle bazıları 3 günde süper üye oluyor sen öyle olma zaten olmakta istemiyorsun heralde
Yanlış anlama sadece konu yorum kasmak için açmıyorsun diyorum
+
Obaylı üyeler girebilir discorda 50 mesajının olması gerekaga çalışıoda adresi ne onaylı üye falan diyo burada tam anlamış deilim
Boş horum yaparsan bana atılır adnler sürekli kontrolde morpheusa saygılarsüekli bir şeylere yorummu yapyım ne yapıyım
O sınır milletin dc yi vb. Erişimleri boxmaması için 50 mesaj uğraşma bende 370 tane var çok sorun etme biraz takıl forumda 50 çok değil zatenKanka O Adminlere Söylede Kaldırsınlar şu 50 msjı ya arkadaş önceden ne güzel herkez geliodu önceden hep dc edeydim şimdi 50 yorumla uraşıoz NEREDE BU DEVLET
Olmuyor öyle işler garsaşım adöinler sıkıBana Kıyak Geçin La Neredesin Şahiin
Aga report atıyorumda boş görünce reporglar ne oluyor uyarı galibaBoş yorum atmayın amacınız forum değilse burada çok dolanmayın ezilirsiniz , amacınız rank atlamakmı ? foruma katkıda bulunup kendinizi geliştirmekmi ? eğer hile kullanmak için buradaysan orası ayrı tabi hergün sürekli boş yorum görüyorum sıkıldım artık adamgibi konu açmış ona bile boş yorum geldi
Joygame kudursunJoygame Dava Açarmı Aceba ?
Alınma bilmiyordun sonuçtaKardeşim SEN Boş Yapıyon Şu anda ne ezilmesinden bahsedioyon boş yorum yaptıysak keyfimizden deil ....
ya beni niye reportluyosnAga report atıyorumda boş görünce reporglar ne oluyor uyarı galiba
Seni değil boş yorumlarıya beni niye reportluyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?