eyw bro komedi değilde romantikimsi bişeyler varsa güzel olur ha.Merhaba kanka ben birazini izledim güzel başlari pek fazla sarmiyabilir zaten komedi dizisi izlemeni öneriyorum
Kanka romantikimsi bir şey istiyorsaneyw bro komedi değilde romantikimsi bişeyler varsa güzel olur ha.
Aga clannad çok eski değil mi o kadar yeni romantizm animesi arasından onu önerdinKanka romantikimsi bir şey istiyorsan
Clannad: After Story
izlemeni öneririm güzel dram var![]()
arknight izlemedim ama çereliz olarak önerebileceğim 1-2 anime var. öncelikle ergo proxy baya sağlam bir anime 2.olarak black lagoon önerebilirim.Arknights: Reimei Zensou adlı animeyi izlicem. izleyen var mı ?
tavsiye eder misiniz ?
başka güzel çerezlik öneride de bulunabilirsiniz.
kanka ilk 2 bölümünü izledim beni sarmadı fakat sana anime önericek olucaksam: erased ya da serial expreiments lain'i önerebilirim ikiside kısa tek lokmalık izleyebilirsin broArknights: Reimei Zensou adlı animeyi izlicem. izleyen var mı ?
tavsiye eder misiniz ?
başka güzel çerezlik öneride de bulunabilirsiniz.
bakıcam knk eywarknight izlemedim ama çereliz olarak önerebileceğim 1-2 anime var. öncelikle ergo proxy baya sağlam bir anime 2.olarak black lagoon önerebilirim.