FPS Oyunlar ve Hileler Hakkında Birkaç Soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Knight Online
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba.

Yakın zamanda iyi bir cihaz topladım ama ne oynayacağıma dair hiçbir fikrim yok.
Normalde Knight Online oynuyorum ancak çok vaktimi aldığı için artık oynamamak için kendime onun yerini dolduracak bir oyun arıyorum.
2002'den beri counter strike oynuyorum; ama en son steam hesabım bir rus tarafından çalındığı için yüzlerce oyunumla birlikte cs seçkin hesabım da gitti.
Yenisi sanırım 15 dolarmış, 500 lira diyelim.
Tekrar satın alsam tekrar çalınır mı? Baştan steam hesabı kasmaya da korkuyorum. Geri de alamadım çünkü.

Steam hesabı satın almak güvenli mi? Birinci sorum bu.

Ayrıca belli bir yaşı geçtiğim için artık reflekslerim eskisi kadar iyi değil.
Oyunlara ciddi vakit ayıramadığım için de çok fazla geliştiremiyorum kendimi.
Bu nedenle hile kullanmak istiyorum.
Forumda belli bir mesaj sayısına ulaşınca hileler çalışıyor sanırım.
Ancak çoklu kullanımlarda hızlı tespit edildiği için devamlılık sorunu yaşanabilir gibi bir endişem var.

Güvenilir private hile satın almalı mıyım? Bu konuda bana öneride bulunabilir misiniz? İkinci sorum da bu.

Şimdiden teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bilgisayarına en temizinden bir format atıp buradaki hileleri kullanabilirsin. CS için kaliteli hile yapanlar var ((ücretsiz CS hilesini Memoryhackers harici varsa da indirme)) ücretli cs hilesi istersen şu aralar ezglobal popüler

Knight Online
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bilgisayarına en temizinden bir format atıp buradaki hileleri kullanabilirsin. CS için kaliteli hile yapanlar var ((ücretsiz CS hilesini Memoryhackers harici varsa da indirme)) ücretli cs hilesi istersen şu aralar ezglobal popüler
teşekkür ederim yanıtın için.

peki cs dışında oyun önerebilir misin?
sanırım cs ve pubg için artık konu; kimin hilesi daha iyi'ye dönmüş durumda?

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
cs ve valorantı denıyebılırsın ıkısı de beğendığım oyun

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
1.Steam hesabı almayın kasın. Gerekirse 2 faktörlü doğrulamayı açıp giriş yaparsınız.

2. Anladığım kadarıyla single dan daha çok multi oyunlarda takılıyorsun hilesi olupta önerebileceğimiz oyunlar şuan;

Valorant
Overwatch
COD: Warzone
Apex Legends

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
steam hesabı alma bence ne kadar güven verse de sanmam baştan kendin kassan daha makul olur

ek olarak hile kullanıcaksan valo cs baya keyifli oluyor kimin hilesi iyiye dönmüşten ziyade eğlenmeye bak bence iyi forumlar

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kanka WARFACE diye bir oyun var pvp pve operasyon bölümleri var oyun Türkçe kesinlikle denemelisin oynadıkça yukseldigin bir oyundur tavsiye ederim hileside vardır piyasada ücretli hile.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Site hileleri ve bazı paralı hileler (neverlose) gerçekten kaliteli ve undetected.İyi forumlar

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Steam hesabı almak gerçekten sıkıntı bir durum fakat ben zamanında almıştım yaklaşık 2 sene olacak hesap hala bende. Hesabın her şeyi de bana ait şuanda çalınma gibi bir duyurum söz konusu değil

Oyun önerisi de;

1- Call Of Duty Warzone
2- Apex legends
3-Overwatch bakabilirsin.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
prince of persia eskiden beri güzel oyun tabiki fps oyunu aramıyorsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...