Knight Online
Onaylı Üye
Merhaba.
Yakın zamanda iyi bir cihaz topladım ama ne oynayacağıma dair hiçbir fikrim yok.
Normalde Knight Online oynuyorum ancak çok vaktimi aldığı için artık oynamamak için kendime onun yerini dolduracak bir oyun arıyorum.
2002'den beri counter strike oynuyorum; ama en son steam hesabım bir rus tarafından çalındığı için yüzlerce oyunumla birlikte cs seçkin hesabım da gitti.
Yenisi sanırım 15 dolarmış, 500 lira diyelim.
Tekrar satın alsam tekrar çalınır mı? Baştan steam hesabı kasmaya da korkuyorum. Geri de alamadım çünkü.
Steam hesabı satın almak güvenli mi? Birinci sorum bu.
Ayrıca belli bir yaşı geçtiğim için artık reflekslerim eskisi kadar iyi değil.
Oyunlara ciddi vakit ayıramadığım için de çok fazla geliştiremiyorum kendimi.
Bu nedenle hile kullanmak istiyorum.
Forumda belli bir mesaj sayısına ulaşınca hileler çalışıyor sanırım.
Ancak çoklu kullanımlarda hızlı tespit edildiği için devamlılık sorunu yaşanabilir gibi bir endişem var.
Güvenilir private hile satın almalı mıyım? Bu konuda bana öneride bulunabilir misiniz? İkinci sorum da bu.
Şimdiden teşekkürler.
Yakın zamanda iyi bir cihaz topladım ama ne oynayacağıma dair hiçbir fikrim yok.
Normalde Knight Online oynuyorum ancak çok vaktimi aldığı için artık oynamamak için kendime onun yerini dolduracak bir oyun arıyorum.
2002'den beri counter strike oynuyorum; ama en son steam hesabım bir rus tarafından çalındığı için yüzlerce oyunumla birlikte cs seçkin hesabım da gitti.
Yenisi sanırım 15 dolarmış, 500 lira diyelim.
Tekrar satın alsam tekrar çalınır mı? Baştan steam hesabı kasmaya da korkuyorum. Geri de alamadım çünkü.
Steam hesabı satın almak güvenli mi? Birinci sorum bu.
Ayrıca belli bir yaşı geçtiğim için artık reflekslerim eskisi kadar iyi değil.
Oyunlara ciddi vakit ayıramadığım için de çok fazla geliştiremiyorum kendimi.
Bu nedenle hile kullanmak istiyorum.
Forumda belli bir mesaj sayısına ulaşınca hileler çalışıyor sanırım.
Ancak çoklu kullanımlarda hızlı tespit edildiği için devamlılık sorunu yaşanabilir gibi bir endişem var.
Güvenilir private hile satın almalı mıyım? Bu konuda bana öneride bulunabilir misiniz? İkinci sorum da bu.
Şimdiden teşekkürler.