Asgari ücret yeni yılda kaç ₺ olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
3600 den asagı olmaz cunku enflasyondan yuksek zam yapacaklarini acikladilar.

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
evet evet aynı düşünüyorum bende 4 k yı zorlayacaklar ancak üstü olucağını düşünmüyorum

sigaralar maşallah zaten 27 olan var 30 de sen ona

bir de yılbaşında gelicek olan zamları da düşününce insan işin içinden çıkamıyor açıkçası

evet eskiden markete 100 tl ile girdiğimde poşetleri taşıyamayacak seviyeye geliyordum şimdi o fiyatın 10/1 i ile 4 tane ekmek alabiliyorum sadece yani zam gelse de bir anlamı olmuyor 500 tl zam veriyorlar 10 tllik şeyi 80 tlye çıkartıyorlar yine zararda oluyoruz ve şöyle de bir şey var dolara baktığımız zaman dolar üzerinden karşılaştırdığımız zaman 4000 tl bile olsa kur üzerinden artmış olmayacak aldığımız paranın değeri
sigaralar geldi bile kankam

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
evet evet aynı düşünüyorum bende 4 k yı zorlayacaklar ancak üstü olucağını düşünmüyorum

sigaralar maşallah zaten 27 olan var 30 de sen ona

bir de yılbaşında gelicek olan zamları da düşününce insan işin içinden çıkamıyor açıkçası

evet eskiden markete 100 tl ile girdiğimde poşetleri taşıyamayacak seviyeye geliyordum şimdi o fiyatın 10/1 i ile 4 tane ekmek alabiliyorum sadece yani zam gelse de bir anlamı olmuyor 500 tl zam veriyorlar 10 tllik şeyi 80 tlye çıkartıyorlar yine zararda oluyoruz ve şöyle de bir şey var dolara baktığımız zaman dolar üzerinden karşılaştırdığımız zaman 4000 tl bile olsa kur üzerinden artmış olmayacak aldığımız paranın değeri
ah dostum hakkatten eskiden 100 tlye ev doyardı geçen 1000 liralık alışveriş yaptım boş yağ un pirinç şeker derken 1000lik oluyorsun

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka üreten bir ülke degiliz mecburuz bu duruma düşmeye bir yerde hakediyoruz biliyomusun, dünyaca ünlü kaç tane markamız ki ? 1 mi ?
kankam mecburuz mecburuz da bir ülkenin her şeyi vergilere bağlıysa yavaştan ipler kopuyor demektir

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kankam mecburuz mecburuz da bir ülkenin her şeyi vergilere bağlıysa yavaştan ipler kopuyor demektir
Kanka ekstra maaş vergisi bile alınıyor ben bunu daha yeni öğrendim iş yerinde mesaiye kaldım, ilk defa bankadan mesai ücretini aldım, asgari ücretten fazla kazandıgım için devlet benden vergi kesmiş, mesai ücretindne vergi kesilir mi el insaf ya paraya ihtiyacımız var ki mesai yapıyoruz

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka ekstra maaş vergisi bile alınıyor ben bunu daha yeni öğrendim iş yerinde mesaiye kaldım, ilk defa bankadan mesai ücretini aldım, asgari ücretten fazla kazandıgım için devlet benden vergi kesmiş, mesai ücretindne vergi kesilir mi el insaf ya paraya ihtiyacımız var ki mesai yapıyoruz
Kankam işte vergi illa ki alınacak ama senden alınan o vergi ne için mesela amaç ne

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
En az 4.5k ama bence 3k olsa bile olabilir şu sebepten diyorum bizden halktan şey kesilmemesi lazım aklıma gelmedide anladınız

SayronX
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bu ulkede ne yaprlarsa yapsınlar asgariyi gene ona oranla zam ve vergi oranında artış olucaktır bişey değişiceğni sanmam

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Maaş bile vergisi var bu ulke iş yok her ay 107tl skk borcu oduyom ben
aga bilmiyorum ama şunu çözüm olay diğer ülkelerin yüzde 90 nında düşüş yaşıyor bir tek Türkiyede artıyor valla çok geriliyorumi bugün bir benzin fiyatlarının yazdıgı tabelalar var ya en fazla 9,99 TL ye kadar yazılabliyor adam kendi eliyle 1 yazmıs sen düşün artık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...