Süper Üye
3900 şart hocam millet geçinemiyo kira 2bintlBro ben size asgari ücreti söyleyeyim 3550 TL olcak eminim buna faha fazlası imkansız
3900 şart hocam millet geçinemiyo kira 2bintlBro ben size asgari ücreti söyleyeyim 3550 TL olcak eminim buna faha fazlası imkansız
Aga bunu kabine toplantısında söyleme şansım olsa söylerimde elimden birşey gelmiyor :d3900 şart hocam millet geçinemiyo kira 2bintl
30 tane yumurta olmuş suan 40tl millet vekilleri 30bin tl aliyo 10bin alsinlar millet parasini iyiyolar nasil iş buAga bunu kabine toplantısında söyleme şansım olsa söylerimde elimden birşey gelmiyor :d
gerçekten cok para alıyorlar brom, aga bizim işleyiş çok farklı diğer ülkelere göre anlamsız şeyler var ve düşündükce deliriyorsun30 tane yumurta olmuş suan 40tl millet vekilleri 30bin tl aliyo 10bin alsinlar millet parasini iyiyolar nasil iş bu
Aynen asgari ucret sanki yem atıyolar bitane adam cikmiyo millet 5bin alcak millet huzurlu rahat yaşasın adam alıyo aylik 30bintl hiç bisey yapmadan sonra bi yeri kalkiyogerçekten cok para alıyorlar brom, aga bizim işleyiş çok farklı diğer ülkelere göre anlamsız şeyler var ve düşündükce deliriyorsun
hocam benim zoruma giden işlerini hakkıyla yapmamaları, ya her meslekte öyle çiğ köfteciysen iyi bir çiğ köfteci olcaksn yapamıyorsan o işi bırakacaksın milleti zehrirlemeye gerek yok, bunlarda bizi zehirliyorAynen asgari ucret sanki yem atıyolar bitane adam cikmiyo millet 5bin alcak millet huzurlu rahat yaşasın adam alıyo aylik 30bintl hiç bisey yapmadan sonra bi yeri kalkiyo
az kaldı öğrenceğiz şu 15 gün içindeamerikalılar 2800 oldu kanka
Umarım inşAllah öyle olur herşey çok pahalı ülkenin ayarını bozdular.Bugün belli olacak galiba 4000 üstü bekleniyor
ama farkeden birşey olmayacak vergi keserler zam yaparlar daha fazla zarara gireriz emin olUmarım inşAllah öyle olur herşey çok pahalı ülkenin ayarını bozdular.