Onaylı Üye
Orjinal configde denedim kasıyordu. Challenger configde de denedim kasma biraz azaldı gibi. Kombo yaparken bir sıkıntı olmuyor. Sadece minyon biçerken kasma sorunu oluyor.Belki hilenin cnfg'nde bozukluk olmuştur yeni bir config bulup hile dosyasına atınca düzelebilir dene istersenbi teori olmadı Discord üzerinden destek talebinde bulunabilirsin daha hızlı yardımcı olabilirler
knk bende bilmiyomda bulursan banda söyleseneBaşlıkta belirttiğim gibi ashe ile script açınca kasıyor. Fakat sivir oynadığımda herhangi bir kasma sorunu yaşamıyorum. Sadece minyon biçerken kasma oluyor. Bunun neyden kaynaklandığını veya çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
aynı sorun bendede var yaBelki hilenin cnfg'nde bozukluk olmuştur yeni bir config bulup hile dosyasına atınca düzelebilir dene istersenbi teori olmadı Discord üzerinden destek talebinde bulunabilirsin daha hızlı yardımcı olabilirler
Arkadaşlar dediğiniz gapcloser kapatmayı yaptım. Ancak gapcloser sadece ulti için var. Ben challenger config kullanıyorum orada gapcloser sadece ulti için var ve kapattım. Pek bir fark olmadı işin açıkçası. Çok fazla minyon olduğunda kasma problemi halen devam ediyor. Onun dışında bir problemi yok.Başlıkta belirttiğim gibi ashe ile script açınca kasıyor. Fakat sivir oynadığımda herhangi bir kasma sorunu yaşamıyorum. Sadece minyon biçerken kasma oluyor. Bunun neyden kaynaklandığını veya çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Başlıkta belirttiğim gibi ashe ile script açınca kasıyor. Fakat sivir oynadığımda herhangi bir kasma sorunu yaşamıyorum. Sadece minyon biçerken kasma oluyor. Bunun neyden kaynaklandığını veya çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?