Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşk 101 dizisi eşcinselliğe özendiriyor iddiasıyla ihbar edildi!
İnsanlarımızın çoğu şiddete, alkole, sigaraya, uyuşturucuya, mafyacılığa karşı özdeşleşme eğilimi var ki, bunları en kursaklarında barındıranlar, o gibi diziler vasıtasıyla daha kolay dışavurum yapabilirler. Ama bunlara karşı hiçbir yatkınlığı ya da merakı olmayan birey için hiçbir sorun teşkil etmez. Özetle, kişinin içinde eşcinselliğe, şiddete, sigaraya, uyuşturucuya, kötülüğe karşı bir yatkınlığı varsa o diziler sadece bu süreci hızlandırmada aracı olur, dizileri engellemekse bu süreci yavaşlatır mı, önüne mi geçer bence hayır.
Eşcinselliğin özenilicek yada eşcinsel olunduğunda kötü yolda olduğumuz anlamına gelicek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Dizilerin birşeylere özendirmesini sakıncalı bulup +18 ibaresini koymaktan öte bir engel konuluyorsa bunu insan zekasına bir hakaret sayarım. Yetişkin olupta kendisi için doğru şeyleri seçemeyen insanları ne tetikler diye düşünmekten çok bu tarz insanları tespit edip akıl hastanelerine ve hapishanelere göndermek üzere kurulu bir sistemimiz var zaten.
Savcılığın verdiği karar kesinlikle doğru. Ben uzun zamandır Türk dizisi izlemiyorum, Aşk 101 cidden kaliteli bir dizi olmuş. Eşcinsellikle alakalı tek bir şey hatırlamıyorum. Tamamen karalamak için yapılan bir şey.
Takipsizlik kararı verilmiş. Zaten Netflixte ki çoğu dizi özendiriyor.(Yönetmenler biraz yumuşak olduğu için) İrade ve tercih meselesi sonuçta. Hani homofobik bir insan değilim şahsen. Birde cimere şikyat etmişler.
Bir şeyi özenerek yapıyorsan senin karakterinde ''yetiştirilmende'' problem vardır zaten yasakla engelle olacak işler değil bunlar madem çocuklarınızı çok önemsiyorsunuz düzgün bireyler olarak yetiştirin. Gençler bunları izliyor vah vah diyerek zorla kendinizi çağın gerisinde bırakmaya bayılıyor bizim millet. Açıp izlemeden etmeden herkes konuşuyor