Aşk 101 dizisi eşcinselliğe özendiriyor iddiasıyla ihbar edildi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bence gençlikte bu tarz arkadaşlıklara özenip kötü alışkanlıklar kazanılabiliyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben izledim severekte izledim. Eşcinsellikle alakalı birşey göremedim. Yada vardıda ben mi fark etmedim :S

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
İnsanlarımızın çoğu şiddete, alkole, sigaraya, uyuşturucuya, mafyacılığa karşı özdeşleşme eğilimi var ki, bunları en kursaklarında barındıranlar, o gibi diziler vasıtasıyla daha kolay dışavurum yapabilirler. Ama bunlara karşı hiçbir yatkınlığı ya da merakı olmayan birey için hiçbir sorun teşkil etmez. Özetle, kişinin içinde eşcinselliğe, şiddete, sigaraya, uyuşturucuya, kötülüğe karşı bir yatkınlığı varsa o diziler sadece bu süreci hızlandırmada aracı olur, dizileri engellemekse bu süreci yavaşlatır mı, önüne mi geçer bence hayır.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben izledim fakat eşcinsellikle alakalı bir şey göremedim karar doğru bencede

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Eşcinsellik özenilen birşey değildir, ayrıca kimseye zorla birşey izletilmiyor, rahatsız olacaksan izleme

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Eşcinselliğin özenilicek yada eşcinsel olunduğunda kötü yolda olduğumuz anlamına gelicek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Dizilerin birşeylere özendirmesini sakıncalı bulup +18 ibaresini koymaktan öte bir engel konuluyorsa bunu insan zekasına bir hakaret sayarım. Yetişkin olupta kendisi için doğru şeyleri seçemeyen insanları ne tetikler diye düşünmekten çok bu tarz insanları tespit edip akıl hastanelerine ve hapishanelere göndermek üzere kurulu bir sistemimiz var zaten.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
gençliği çok kötü yansıtan ve öğreten ergen dizisi gibi görünüyo instagramdaki kesitlerden gördüğüm kadarıyla saçma dizi

Rodß
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
yaş sınırlaması olan fılımlerı yasın tutmuyorsa ızlyemıyorsun zaten ben e saçma
Post automatically merged:

yaşın tutmuyorsa izlemeyeceksin bu kadar basit
Post automatically merged:

dizide eşcinsellik alakalı birşey görmedim.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hayır dizide onunla ilgili tek bir sahne bile hatırlamıorum 1. sezon gayet güzeldi umarım dewamı gelir

THOR
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sanki zorla izle diyorlar savcılığın verdiği karar %100 doğru :D

enough
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Savcılığın verdiği karar kesinlikle doğru. Ben uzun zamandır Türk dizisi izlemiyorum, Aşk 101 cidden kaliteli bir dizi olmuş. Eşcinsellikle alakalı tek bir şey hatırlamıyorum. Tamamen karalamak için yapılan bir şey.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bence eşcinsellik ile alakası yok o dizinin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Takipsizlik kararı verilmiş. Zaten Netflixte ki çoğu dizi özendiriyor.(Yönetmenler biraz yumuşak olduğu için) İrade ve tercih meselesi sonuçta. Hani homofobik bir insan değilim şahsen. Birde cimere şikyat etmişler.

Üye
6 HİZMET YILI
Bir şeyi özenerek yapıyorsan senin karakterinde ''yetiştirilmende'' problem vardır zaten yasakla engelle olacak işler değil bunlar madem çocuklarınızı çok önemsiyorsunuz düzgün bireyler olarak yetiştirin. Gençler bunları izliyor vah vah diyerek zorla kendinizi çağın gerisinde bırakmaya bayılıyor bizim millet. Açıp izlemeden etmeden herkes konuşuyor

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Millet evde kaldığından dolayı sarıyor. Hersey bitti sıra netflix mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...