Askere giderken alınacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chelsea
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
3 gün sonra teslim oluyorum yanıma alacaklar listesi yapıcam da bilen eden var mıdır acaba ne alınır ne götürülür

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
güzel kardeşim şimdiden hayırlı teskereler sınırda askerlik yapmış birisi olarak söylüyorum tıraş takımı haricinde hiçbirşey alma devlet donuna kadar veriyor

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Arkadaşların dedikleri gibi traş makinesi alman yeterli abimde bana bunu söylüyodu bide eğer telefon götürmek istersende abim ayağının altına saklamıştı askere telefon ile gitmişti .

Üye
8 HİZMET YILI
traşmainesi don atlet telefon künye içlik atkı kalın şeyler çorap

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşların dedikleri gibi traş makinesi alman yeterli abimde bana bunu söylüyodu bide eğer telefon götürmek istersende abim ayağının altına saklamıştı askere telefon ile gitmişti .
akıllıca bir fikir peki bulunmasından korkmadı'mı, veya bulunsa ne yaparlardı ? :D

Chelsea
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
güzel kardeşim şimdiden hayırlı teskereler sınırda askerlik yapmış birisi olarak söylüyorum tıraş takımı haricinde hiçbirşey alma devlet donuna kadar veriyor
tesekkürler insallah. iclik - 2-3 tane ic camasırı - dolap kilidi aldım bir de yanımda 1 tane esofman alıcam altlık o kadar

XS
Süper Üye
9 HİZMET YILI
dostum gideceğim bölgeye göre değişir.en önemli olanını yazacam ziraat banka kartı boyuna asılan cüzdan bunlar en temeldir :)

VIKINGS
Süper Üye
8 HİZMET YILI
asma kilit ince kalaın çorap fln +18 dersen bir kaç eldiven sünger al

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
dostum daha yeni kardeşimi usta birliğine teslim ettik, seni şöyle bilgilendirebilirim. Nereye gidiyorsun bilmiyorum ama havalar soğuk, termal içlik al; üst ve alt takım. İç çamaşırını dahi veriyorlar zaten.
Ama acemi birliğinde hafta sonu iznin olmayacak, kıyafette yıkayamayacaksınız- çok zor. Bu yüzden tuvalet kağıdı, ıslak mendil, birkaç iç çamaşırı, tişört, eşofman götürmelisin.
Boynuna asabileceğin bir cüzdan al ve en önemlisi bot kilidi al. Dolap kilitlemek yasak, dolap kilidi pek işe yaramaz o yüzden. Bazı yerlerde botlar ayrı yerlere bırakılıyor, çalınma durumu olmasın diye ama gittiğin yerde öyle mi olacak bilemezsin. Bu yüzden bot kilidi de al, botlarını kilitle ve çaldırma. Bir de silinmez kalem al, kepine vs. isim yazarsın.
Telefon konusunda ise tuşlu, kamerasız bir telefonla acemi birliğini geçir, eğer acemide kameralı bir telefonla gidersen sıkıntı yaparlar. Usta birliğinde zaten telefonu rahatça kullanabilirsin, ustaya giderken android/ios ne kullanıyorsan onu götürebilirsin. Şimdiden kolay gelsin.
Acemiye fazla nakit götürmene de gerek yok, zaten hafta sonları da kışlada kalacaksınız. Banka kartı götürmeyi unutma.

Üye
6 HİZMET YILI
kardesım hıc bısey alma devlet verıyo zaten kantınde bı permatık alırsın o goturur senı bır muddet
Post automatically merged:

hayırlı tezkereler allah kolaylık versın

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
tuşlu telefon götür ama sivil hattını sakla asker cell al sabahları onu kullan akşamlarıda sivil hattını kullan

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Anne Duası kanka en verimlisi o :)

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
traş makinesi garanti al bence her gün jilet tahriş olursun. hayırlı teskereler Allaha emanet

Uykucu
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
asma kilit en az 2 tane -traş makinesi-boyuna asılan cüzdan -bankamatik kartı-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...