Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Usta birliğin doğu tarafına düşüyorsa batıya nazaran çok rahat bir şekilde telefon geçiriliyor ama batı tarafında üst rütbeliler var diye daha zor oluyor hayırlı tezkeler
Acemi birliğine android götürmeni tavsiye etmem, er geç yakalatırsın.
Usta birliğinde de zaten doğuya düşersen komutanlar müsamaha gösteriyor.
Ben askerlik şubesinde yazıcıydım astsubay, asteğmen ile aramı iyi tuttum komutan kargoyla memleketten telefonumu getirtti
Tabi gittiğin yere göre değişir bu olay, ben cizre askerlik şubesinde görev yaptım. Diğer birliklerde tuşlu telefon bile yasaktı.
Umarım iyi insanlarla karşılaşırsın sende.
hayırlısı olsun bu arada ve ben askere gitmedim ama arkadaşımdan biliyorum telefon götürmemişti pişman oldu telefon herkes götürüyor düştüğün yere bağlı olabilir bilmiyorum ama telefonunu yanına götürmelisin sonra görüşmek için ondan bundan telefon dilenmek zorunda kalmazsın
Acemi birliğine değil 20 gün sabır et kardeşim acemilik'te 20 gün tuşlu telefon kullanmanı tavsiye ederim usa birliğinde'de sokma şansın zor ama yerine göre değişir tabiki'de şöyle söyliyim ailen'den sivil kıyafet iste ve kargo ile içine gömsünler birşeyler yollasınlar karışık kalabalık olsun o şekilde sokan çok arkadaşım olmuştu ben komutan yardım'ı ile sokmuştum