askerde meslek kolları varmış hangisi rahat hangisi zor reisRabbim gittiğin gibi dönmeyi nasip eylesin kardeşim
öncelikle
çok üstbaş vs. götürme akıllı telefon gotürme
tuşlu telefon götür
girişte sim kartını sorarlarsa asker cell alacam içerden dersin hattım var felan deme
nadiren sorarlar bunu zaten
nakit para yanında olmasın sürekli kartında bulunsun mutlaka ziraat bankası kartı çıkart kendine
2 hesap yaptır biri ailende biri sende olsun hayat kurtarır havale eft beklemezsin
onun dışında dediğim gibi herşeyi içerde sana verecekler zaten üzerinde ne varsa onunla gitsen yeter extra çorap al siyah olsun sadece uzun çorap al
kulaklık al dandik olsun
kişisel bakım adına
diş fırçanı al
sakalına göre 1 2 tane mac3 ün çok bıçaklı jiletinden al askerliği bitirirsin onunla
gerisini gidince ögrenirsin zaten kimseye acıyıp para verme kullanırlarkafana takılan bişey olursa özelden yaz bana sen
Tırnak makası, cımbız, 1 paket kaliteli traş bıçağı, traş köpüğü ve losyonu, bolca çorap(en az 3 çift kalın yünlü), yeni alınmış ve yumuşak boxer ve atlet, ayakkabı boyası, en az 3 çift ortopedik taban, kaliteli kilit ve kitap.2 hafta sonra askerim, Acemi birliğim 15'inci Piyade Eğitim Tugayı Komutanlığı Amasya'ya Er olarak çıktı.
-yanımda ne götürmeliyim ne götürmemeliyim?
-askerde ne yapmalıyım ne yapmamalıyım meslek olarak veya başka bir önemli gördüğünüz konu?
-Hırsızlık olaylarıda oluyormuş kilit götürmelimiyim vs.
bilmemi istediğiniz önemli gördüğünüz şeyleri yazar mısınız?
Ayriyeten saydıklarımın hepsini askeriyenin içerisinde satıyorlar elin boş gitsende orda alacağın yer var rahat ol bu konuda. Ama çok birşeye para vermez inan bana hiç gerek kalmıyor. Devlet birçoğunu veriyor zaten. Şampuan olarak Hoby diye bi marka var çok dandik ondan veriyorlardı bütün bölüğün saçı dökülüyordu bizdeÜstad ben şubatta terhis oldum Kastamonu Jandarma Komando'dan. Birçok şeyi veriyorlar orda çanta içerisinde fakat atlet ve dondan 3'er adet veriyorlar. Acemide bol bol fiziki aktivite olduğu için çok lazım olacak. Mutlaka yedek götür. Bot boyası vermiyorlar onu temin et, temiz ve kirli çamaşır fileleri oluyor ondan birer tane götür mutlaka. Birde ben 2 tane kilit aldım götürdüm ama 1 gün kullanmadım. Kilidi taksanda gözüne diktiyse her türlü götürüyor emin ol bundan. Kilide boşa para verme. Birde çok önemli botun içine koymaya tabanlık mutlaka al ayakların şişer yoksa ayağın taraklıysa nasır tutar ben 1 ay nasırlı gezdim öldüm öldüm dirildim resmen. Son olarak botun içine bir tane ayak tozu al. 5 liraydı ben ağustosta giderken yarısını bir bota yarısını diğerine döküp 5-6 saat kadar hava aldırıyorsun, askerliğin bitene kadar ayağın kokmuyor.
aynen bende kastamonu tam olarak böyleÜstad ben şubatta terhis oldum Kastamonu Jandarma Komando'dan. Birçok şeyi veriyorlar orda çanta içerisinde fakat atlet ve dondan 3'er adet veriyorlar. Acemide bol bol fiziki aktivite olduğu için çok lazım olacak. Mutlaka yedek götür. Bot boyası vermiyorlar onu temin et, temiz ve kirli çamaşır fileleri oluyor ondan birer tane götür mutlaka. Birde ben 2 tane kilit aldım götürdüm ama 1 gün kullanmadım. Kilidi taksanda gözüne diktiyse her türlü götürüyor emin ol bundan. Kilide boşa para verme. Birde çok önemli botun içine koymaya tabanlık mutlaka al ayakların şişer yoksa ayağın taraklıysa nasır tutar ben 1 ay nasırlı gezdim öldüm öldüm dirildim resmen. Son olarak botun içine bir tane ayak tozu al. 5 liraydı ben ağustosta giderken yarısını bir bota yarısını diğerine döküp 5-6 saat kadar hava aldırıyorsun, askerliğin bitene kadar ayağın kokmuyor.
Post automatically merged:
Ayriyeten saydıklarımın hepsini askeriyenin içerisinde satıyorlar elin boş gitsende orda alacağın yer var rahat ol bu konuda. Ama çok birşeye para vermez inan bana hiç gerek kalmıyor. Devlet birçoğunu veriyor zaten. Şampuan olarak Hoby diye bi marka var çok dandik ondan veriyorlardı bütün bölüğün saçı dökülüyordu bizdeeğer saçın hassassa mutlaka şampuan götür. Bunu da içeride satıyorlar zaten ama 3-5 yukarı fiyata.
artık eskisi gibi deyil kardeşim orda herseyi mevcuttur çoğu2 hafta sonra askerim, Acemi birliğim 15'inci Piyade Eğitim Tugayı Komutanlığı Amasya'ya Er olarak çıktı.
-yanımda ne götürmeliyim ne götürmemeliyim?
-askerde ne yapmalıyım ne yapmamalıyım meslek olarak veya başka bir önemli gördüğünüz konu?
-Hırsızlık olaylarıda oluyormuş kilit götürmelimiyim vs.
bilmemi istediğiniz önemli gördüğünüz şeyleri yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?