Onaylı Üye
Güzel yorum görürsem +1 licem
Yapmaman şeyler olarak komutanların ve rütbe olarak büyüklerinle ne kadar samimileşsen bile asla el şakaları ve karşındaki çoçuk oalcak kadar düşmemen gerekiyor sadece büyüklerine saygızsılık yapmadağın sürece birşey olmaz2 hafta sonra askerim, Acemi birliğim 15'inci Piyade Eğitim Tugayı Komutanlığı Amasya'ya Er olarak çıktı.
-yanımda ne götürmeliyim ne götürmemeliyim?
-askerde ne yapmalıyım ne yapmamalıyım meslek olarak veya başka bir önemli gördüğünüz konu?
-Hırsızlık olaylarıda oluyormuş kilit götürmelimiyim vs.
bilmemi istediğiniz önemli gördüğünüz şeyleri yazar mısınız?
adam askere gideli 1 ay olduÖnden askılı cüzdan al, bot kilidi ve bavul kilidi götürebilirsin yanında en önemlisi, traş malzemelerini al geri kalan spor ayakkabı felan onlar veriyorlar. El kremi götürebilirsin soğukta eller baya bi çatlıyor sorun yok. Parol alabilirsin yanına baş ağrısı için ben götürdüm sorun etmediler kesinlikle kullanabilirsin dediler. El dezenfektanı felan götüreceksen derecesine bakıyorlar, ben götürdüm ilkin ırım kırım ettiler ama sonra komutana sordular sorun olmaz dedi. Tuşlu telefon götürebilir belirli saatlerde konuşabilirsin sorun olmaz benim gittiğim yer çok sorun etmiyordu gideceğin yere görede değişir. Atletini felan al, boyunluk bereler var onlardan alabilirsin. Gideceğin yere göre soğuk oluyorsa termal taytlardan alabilirsin zaten asker malzemelerini çoğunlukla alacağın yer gideceğin yere görede malzeme önerisinde bulunuyor. Aşırı malzeme almana gerek yok çoğunu askeriye veriyor.
adam askere gideli 1 ay oldu![]()
2 hafta sonra askerim, acemi birliğim 15'inci piyade eğitim tugayı komutanlığı Amasya'ya er olarak çıktı.
-Yanımda ne götürmeliyim ne götürmemeliyim?
-Askerde ne yapmalıyım, ne yapmamalıyım? Meslek olarak veya başka bir önemli gördüğünüz konu?
-Hırsızlık olayları da oluyormuş, kilit götürmeli miyim?
Bilmemi istediğiniz önemli gördüğünüz şeyleri yazar mısınız?