Askeri oyun önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
güzel bi ekiple Dayz oynayabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Call of Duty: WWII aşırı güzel senaryosu var. Daniels karakteri çok içten etkilemişti beni öneririm.

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
BattleBit Remastered die bir oyun var steamde oyunu oyniyabilmen için hesabının 2yıl önce oluşturulmuş oılması gerek bence bu oyuna bakmalısın

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Başka bir öneri Battlefield 1 olabilir. Birinci Dünya Savaşı'nda geçmektedir ve büyülü bir tek oyunculu kampanyaya sahiptir ve büyük ölçekli çok oyunculu bir modu vardır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Selam dostlar, şu sıralar aşırı askeri tarz savaş oyunu hasreti çekiyorum. Battlefield serisini bitirdim birinci oyunu harici çünkü eski tarz savaş oyunu istemiyorum, CoD serisini bitirdim. Önerdiğiniz, iyi grafikli, hikayesi sağlam, böyle Cow MW 4 gibi sonunda ağlamaklı olacağımız tarz da oyun var mı? Araştırma yapamadım, ne tarz oyunlar olduğunu bilemiyorum ama Arma 3 diyen arkadaşlar oldu. Grafikleri nasıl, oyun tarzı nasıl? Bilemedim o yüzden şu an onu araştırıyorum. Önerilere açığım dostlar, iyi forumlar.
Arma 3 oyununun delisiyim ilk önerim o olur.oyunun klasik halide güzel ama atolye`de o kadar iyi modlar var ki bende 80 gb mod kurulu.bazı modlar oyunu aşırı gerçekçi yapıyor oyun grafik açısından gta 5 tarzı resident evil 7 tarzı bir görüntüye sahip.oyunun hiç bir kusuru hatası yok tek eksik bana göre silah atışları.atışlar tepme vuruş falan bana gerçekçi gelmiyor. onları ise modlar ile çözüyoruz.

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
biraz eski bir oyun ama project snowblind bakabilirsin
çok iyi oyun bana göre

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bahsettiğiniz savaş oyunları gibi olmasa da Asassians Creed serisini oynaa.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Call of Duty: Modern Warfare (2019) ilgini çekebilir. Bu oyun, önceki Modern Warfare oyunlarının devamı niteliğindedir ve hikayesi oldukça sağlamdır. Ayrıca, oyunun grafikleri de oldukça iyi ve sonunda ağlamaklı olacağınızı söyleyebilirim.

Başka bir öneri olarak, Insurgency: Sandstorm'u da önerebilirim. Bu oyun, gerçekçi bir taktiksel FPS oyunudur ve hikayesi de oldukça iyi. Oyunun grafikleri de oldukça iyi ve çok oyunculu modları da mevcuttur.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kimse yazmamış mükemmel bir savaş oyunu Squad

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Squad var kanka türk yayıncı var themadtürk adında inceleyebilirsin youtubede link verdim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hocam Spec Ops The Line tek kişilik kısa süreli bir oyun hikayesi çok güzel ve zevkli bi bakmanı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Çok genel bir cevap olacak biliyorum ama halen oynamayan var ise eski call of duty oyunlarını önerebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...