Zaten normal günlük hayatımda herhangi bir aksiyon yaşayamıyorum, bir yere acil gitmem gerekir mesela koşamıyorum, koşmaya başlasam 2-3 dakika içerisinde soluk soluğa kalıyor ve nefes almakta zorlanmaya başlıyorumdoktorlar bazen insanları şaşırtabiliyor, arkadaşımın tetik parmağı küçükken kopmuştu muayeneye gidince çürük raporu verirler diye düşünüyorduk vermediler askere gitti. sen kendi durumunu iyice anlat doktora yoksa bu durumunla askerde baya zorluk çekersin.
Zaten normal günlük hayatımda herhangi bir aksiyon yaşayamıyorum, bir yere acil gitmem gerekir mesela koşamıyorum, koşmaya başlasam 2-3 dakika içerisinde soluk soluğa kalıyor ve nefes almakta zorlanmaya başlıyorum
Hocam inşallah şeytanına denk gelmez de raporu alırsınız. Bu arada isminin çürük raporu olması gurur kırıcı bir kelime farkettiysen.Zaten normal günlük hayatımda herhangi bir aksiyon yaşayamıyorum, bir yere acil gitmem gerekir mesela koşamıyorum, koşmaya başlasam 2-3 dakika içerisinde soluk soluğa kalıyor ve nefes almakta zorlanmaya başlıyorum
bende öyle şeyler yaşıyorum acaba bendede mi öyle sorunlar var şüpheye düştüm şimdi
Zaten normal günlük hayatımda herhangi bir aksiyon yaşayamıyorum, bir yere acil gitmem gerekir mesela koşamıyorum, koşmaya başlasam 2-3 dakika içerisinde soluk soluğa kalıyor ve nefes almakta zorlanmaya başlıyorum
hocam o adamın gitmesi zaten adeta saçmalık olurdu.benim arkdş diabet hastası sanırım o gidemiyor
geri hizmet ile alına bilirKalıcı hastalıklarda heyet raporu alınıyor eğer kalıcı veya bi sorunun varsa sağlık ocağından devlet hastanesinee geçiş yaptırıyolar diye biliyorum orada da heyet kurulup sana rapor hazırlıyorlar heyet bi sorun yok dese bile gitmek zorundasın senin askere gidip gitmemen heyete bağlı astımım var diyosun büyük ihtimal alınmazsın
İyi Forumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?