Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Arkadaşlar herkese selamlar öncelikle kısa bir konu açmak istedim, askerlik hakkında ufak bir kaç sorularım olacak.
Askere gittiğimiz ilk başta şu iğne mevzusu var bilirsiniz belki kalkmaz yani o bölge anladınız siz
o gerçekten doğru mu? kalkmıyor mu? ve o iğnenin başka ne özelliği var? İkinci olarak benim gözler bozuk baya bildiğin gidik yani lens kullanıyorum bundan dolayı gözü bozuk olan biri askere gidebilir mi sizce? Bildiğim kadarıyla mecburen gidiyor diye biliyorum, fakat tam emin değilim. Asker'e gitmiş olan arkadaşlar varsa eğer onlara sorum şudur;
İlk 10 gün nasıl geçiriyorsunuz onu merak ediyorum jsjsjsjsjs
çünkü en çok zorlanacağım kısım ilk 10 gün olacak benim muhtemelen... Askere gittiğimiz de nelere dikkat etmeliyim? Nelerden uzak durmalıyım mesela, insanlara nasıl davranmalıyım?
Sonuçta 6 ay askerlik var bir de 21 gün askerlik var
Bizimkilerin maddi durumu iyi değil ancak bedelli göndermeyi planlıyorlar, ancak pek durumu biliyorum o kadar para bulmasına imkan yok mecburen 6 ay ayıptır söylemesi ebemiz sikilecek moruq skajdjaskdas
Askerliğin en zor kısmı nedir? Zorlanacağımız yerler var mı? varsa neler?
Bu sorularımın illaki hepsine cevap vermenize gerek yok ama en azından bildiklerinizi cevap verirseniz çok memnun olurum, en azından askere gidecek arkadaşlar ve içine kurt düşmüş ve sorusu tam olarak cevaplanmayan sorular var bu bir nevi kaynak niteliğinde olmuş olur.
Bonus soru: Asker'de telefon kullanmak yasak mı? veya sadece tuşlu telefon mu kabul ediliyor dokunmatik kabul ediliyor mu? tam olarak net bir bilgi verirseniz iyi olur.
Askere gittiğimiz ilk başta şu iğne mevzusu var bilirsiniz belki kalkmaz yani o bölge anladınız siz
İlk 10 gün nasıl geçiriyorsunuz onu merak ediyorum jsjsjsjsjs
Sonuçta 6 ay askerlik var bir de 21 gün askerlik var
Askerliğin en zor kısmı nedir? Zorlanacağımız yerler var mı? varsa neler?
Bu sorularımın illaki hepsine cevap vermenize gerek yok ama en azından bildiklerinizi cevap verirseniz çok memnun olurum, en azından askere gidecek arkadaşlar ve içine kurt düşmüş ve sorusu tam olarak cevaplanmayan sorular var bu bir nevi kaynak niteliğinde olmuş olur.
Bonus soru: Asker'de telefon kullanmak yasak mı? veya sadece tuşlu telefon mu kabul ediliyor dokunmatik kabul ediliyor mu? tam olarak net bir bilgi verirseniz iyi olur.