Askerlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Askerliğe kim severek gidiyor acaba çok merak ediyorum ?

XS
Süper Üye
9 HİZMET YILI
en zor kısmı arkadaş ortamıdır sağlam arkadaş varsa keyfin gelir ama yok dengesizler olursa ayıptır sölemesi başın ... tan çıkmıyor ben bunu bilir bunu söylerim çektiklerimi yazıyorum ona göre :D

Wowww
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Açıkçası askerlik zor belli bir yerdesin şu saatte uyu şu saatte kalk felan ama eninde sonunda alışacaksın zaten.Telefon konusuna gelmişken gittiğin yere bağlı biraz eskisi gibi sık boğaz etmiyorlar ama genelde . iphone & android götüren bile oluyor yakalanmadığın sürece pek bir problem olmuyor açıkçası ama yinede telefonu riske etmemek adına tuşu telefon kullanmanı öneririm

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Dış devletlerin uydurması bunlar inanmayın askerlik çok güzel bir anı olarak kalır sende gitmeni tavsiye edrim

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben komando birliğine gittim manisaya. İğneyi sol ve sağ kolundan vuruyorlar ve artık eski yöntemler yok. ''Yani senin malafatı çıkartıp bakmıyorlar.'' sadece tişörtünü çıkarttırırlar . İğne 1 hafta acıtıyor ve sikin kalkmıyor bir süre
Post automatically merged:

Eğer azimliysen kuşu öttürürsen mala çakarsın çarşı izninde

ı wont sell my soul for money xd
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Gözlerin için knk devlet hastanesine sevk ediyorlar muayene oluyorsun doktor eğer uygun görürse askere gönderiyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
(A)skerlikten göz sağlığındaki bozulma sebebiyle muaf olmanın temel şartı iki gözde oluşan görme kaybı toplamının derecesinin 14’ü geçmesidir. İki gözün derecelerinin toplamı eğer 14 dereceyi geçiyorsa bu durumda askerlikten muaf olursunuz. Göz derecenizin toplamı 14 olursa o zaman komando olamaz fakat askerliğe elverişlidir raporu alırsınız. Askerlikten muaf olabilmek için göz dereceleri toplamının 14’ü geçmesi gerekmektedir.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kızları da allııın artık askereee :D Yemeğe şap katıyolar diye biliyorum ben de bişey olmaz merak etme kalkar

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
eskere gittiğimde orda kalıcam cünkü vatan için savasmak benim icin cok güzel bisi
sehit olmak bile <3

No fookin fighting
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
1 sene yaptım ben çok iyi dostlar edindim kötü zamanlar da oldu geçen mesela tuvaleti yıkarken birinin orada uyuya kalmasını unutmam adı Hasan dı iyi çocuktu saftı güzel askerliğim oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...