Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
en zor kısmı arkadaş ortamıdır sağlam arkadaş varsa keyfin gelir ama yok dengesizler olursa ayıptır sölemesi başın ... tan çıkmıyor ben bunu bilir bunu söylerim çektiklerimi yazıyorum ona göre
Açıkçası askerlik zor belli bir yerdesin şu saatte uyu şu saatte kalk felan ama eninde sonunda alışacaksın zaten.Telefon konusuna gelmişken gittiğin yere bağlı biraz eskisi gibi sık boğaz etmiyorlar ama genelde . iphone & android götüren bile oluyor yakalanmadığın sürece pek bir problem olmuyor açıkçası ama yinede telefonu riske etmemek adına tuşu telefon kullanmanı öneririm
Ben komando birliğine gittim manisaya. İğneyi sol ve sağ kolundan vuruyorlar ve artık eski yöntemler yok. ''Yani senin malafatı çıkartıp bakmıyorlar.'' sadece tişörtünü çıkarttırırlar . İğne 1 hafta acıtıyor ve sikin kalkmıyor bir süre
Post automatically merged:
Eğer azimliysen kuşu öttürürsen mala çakarsın çarşı izninde
(A)skerlikten göz sağlığındaki bozulma sebebiyle muaf olmanın temel şartı iki gözde oluşan görme kaybı toplamının derecesinin 14’ü geçmesidir. İki gözün derecelerinin toplamı eğer 14 dereceyi geçiyorsa bu durumda askerlikten muaf olursunuz. Göz derecenizin toplamı 14 olursa o zaman komando olamaz fakat askerliğe elverişlidir raporu alırsınız. Askerlikten muaf olabilmek için göz dereceleri toplamının 14’ü geçmesi gerekmektedir.
1 sene yaptım ben çok iyi dostlar edindim kötü zamanlar da oldu geçen mesela tuvaleti yıkarken birinin orada uyuya kalmasını unutmam adı Hasan dı iyi çocuktu saftı güzel askerliğim oldu.