Onaylı Üye
warband çok eskide olsa hala açıp oynarım bide vice city var ikisinide açıp açıp tekrar oynarım
CoD Modern Warfare 2Herkesin unutamadığı veya oynarken diğer oyunlara nazaran daha fazla eğlendiği bir oyun mutlaka vardır. Tarihin sayfalarında tozlanmış veya unutulmuş oyunlar bir zamanlar bizim bilgisayarlarımızda bulunuyordu.
Sizin unutamadığınız ve bugün bile sabahtan akşama kadar oynarım dediğiniz oyun veya oyunlar nedir?
Benim;
Heroes Might And Magic 2, Max Payne, Serious Sam, PES 05, FIFA 2001-2002
undartale mükemmel bir oyundu keşke unutsam da bir daha oynayabilsemHerkesin unutamadığı veya oynarken diğer oyunlara nazaran daha fazla eğlendiği bir oyun mutlaka vardır. Tarihin sayfalarında tozlanmış veya unutulmuş oyunlar bir zamanlar bizim bilgisayarlarımızda bulunuyordu.
Sizin unutamadığınız ve bugün bile sabahtan akşama kadar oynarım dediğiniz oyun veya oyunlar nedir?
Benim;
Pes 13 kanka eskide kaldı captain america super soldier oda iyiydiHerkesin unutamadığı veya oynarken diğer oyunlara nazaran daha fazla eğlendiği bir oyun mutlaka vardır. Tarihin sayfalarında tozlanmış veya unutulmuş oyunlar bir zamanlar bizim bilgisayarlarımızda bulunuyordu.
Benim;
bombermanHerkesin unutamadığı veya oynarken diğer oyunlara nazaran daha fazla eğlendiği bir oyun mutlaka vardır. Tarihin sayfalarında tozlanmış veya unutulmuş oyunlar bir zamanlar bizim bilgisayarlarımızda bulunuyordu.
Benim;