pc ye çıkmıyor zaten biraz araştırıpda gelsenız spam yapıyosunuz
ps3 kullandını belirt ozaman iyi forumlar kilitPc'den bahsetmemistim. Yorumunda pc ile alakalı bir durum yok. Ben ps3 kullanıcısıyım aynı zamanda lütfen yorumu iyi okuyarak değerlendirin.
hepsi hile için burda forum umurlarında değil boş insanın boş yorumu olurzaten report yıyorlar spam yaptıkları surece onlar konuyla alakasız şeyler yazmaya devam etsinler bende spam yorum dıye sikayet etmekten bikmicem
bi ara forumda bir konu görmuştum bu forum hıle ıcın kulanmıyorum dıye sonra arkdaş konu açmıştı lol script hangı herolar gider diyeps3 kullandını belirt ozaman iyi forumlar kilit
Post automatically merged:
hepsi hile için burda forum umurlarında değil boş insanın boş yorumu olur
oyun oynamayı bıraktım 7/24 forumdayım o kadar sarıyorkı burdakı muhabbetbi ara forumda bir konu görmuştum bu forum hıle ıcın kulanmıyorum dıye sonra arkdaş konu açmıştı lol script hangı herolar gider diyegülmekten yarılmıştım orda bu forum her türlü amaç için kulanılır fakat yalan atmaya gerek yok bence sonuç olarak hepımız bır aileyiz iyi forumlar herkese İyi günler
zaten günümüz şart böyle büyük firmalarin kötü oyun cıkartması bıraz firma adina sikinti ola bılır bizde buyuk bır bekleyiş için deyizoyun bomba gibi gelecek fakat ilk olarak ps4 ve ps5 e çıkacak oyun
red dead redeption 2 gibi grafiklerde efsane
dostum zaten adamlar pc için sadece rtx ile destekli çalışabileceğini söylüyorlarzaten günümüz şart böyle büyük firmalarin kötü oyun cıkartması bıraz firma adina sikinti ola bılır bizde buyuk bır bekleyiş için deyiz
zaten bizim gibi insanlarin rtx alacak gücü olsadostum zaten adamlar pc için sadece rtx ile destekli çalışabileceğini söylüyorlar
böyle bir oyunu bizim oynamamız bir hayal sadece
çok sağlam bir ps5 ve pc lazım bunun için
oyun sırf 50 gb civarında
iş pcim rtx li fakat oynayabilirmiyim bilmiyorumzaten bizim gibi insanlarin rtx alacak gücü olsayanı çok şey yaparız yanı ₺12.499,00 gibi bir türkiye satiş fiyati var
tabi öyle ssd hdd okuyucu önemli bir görevi var sonuçta verileri daha hizli bir şekilde okumasına yardımcı oluyor maksimum yazma hızı ortalama 150mb/sn iken SSD'lerde bu hız 560mb/sn çıka biliyor yanı buda senın işlemlerinde her türlü etki ediyoriş pcim rtx li fakat oynayabilirmiyim bilmiyorum
arkdaşta ms pc vardı 10k ya almış pc sırf ssd hdd yok oyunlarda fps degeri uçuyor böyle
demekkki hdd çok fark ettiriyor pc ye
oyunlarda 2 dk etki ediyor dostum gta v onilne mesela 3 dk açılırken sssd ile 1 dk ya iniyortabi öyle ssd hdd okuyucu önemli bir görevi var sonuçta verileri daha hizli bir şekilde okumasına yardımcı oluyor maksimum yazma hızı ortalama 150mb/sn iken SSD'lerde bu hız 560mb/sn çıka biliyor yanı buda senın işlemlerinde her türlü etki ediyor
tabi onu bılıyorum sadece örnek vermek istedim ben yanıoyunlarda 2 dk etki ediyor dostum gta v onilne mesela 3 dk açılırken sssd ile 1 dk ya iniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?