Assassin's Creed Valhalla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Son konularıma bakarsanız oyunlarla aramın iyi olduğunu anlamışsınızdır Assassin's Creed serisi güzel bir seriydi yeni oyunlar hep giydirme olduğu için benim tarafımdan pek sevilmedi hatta hiç oynamaya bile yeltenmedim o derece Valhalla duyurulunca da çok hypelanmamış olup hine bir giydirme oyunu olarak düşünmüştüm ve öyle de olabilir tabi daha şu an hiç bir şey yok ortada ama ben hiç bir teasar'a bu kadar hypelandığımı hatırlamıyorum nedense oyun beni içine çekti hine 50 saniyelik bir teasar da oyun boş boş gösterilicek zannettim fakat 4 dakika boyunca kısa film izlemiş gibi oldum açıkcası yani şu an beklentilerimi fazla tutuyorum gameplay videosunu sabırsızlıkla bekliyorum.
Sizin düşünceleriniz nedir beklentileri bu kadar yüksek tutmak gerekiyormu.

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Arkadaşlarla beraber izlerken şey dedik "lan gerçek mi bunlar" o kadar kaliteli iş çıkarmışlar.Ama ubisoft(bugisoft) sonuçta oynayış nasıl değişir oyun içi nasıl olur ne buglar olur optimize sorunları olur mu hep akıllar da bi soru işareti ama beklemeye değer gibi duruyor.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
I think its size is very large

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Şahsen odyssey'in giydirme oyun olduğunu düşünmüyorum gayet hoştu. Valhalla'da ise bir çok yeniliğin gelmesini bekliyorum. Senin gibi hypelanmış gamerlara hayal kırıklığı yaşatmak istemezler. :D

senin mindset allaha emanet
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
gösterdikleri fragmanlara hala heveslenen var mı? adamlar yıllardır animasyon koyuyor gösterdikleri gibi çıkmıyor genelde downgrade yapıyorlar ben ubisoft şirketine güvenmiyorum o yüzden hiç hypelanmadım

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende şuana kadar hiç oynamadım tavsiye eder misiniz? Neden bilmiyorum ama hiç oynayasım gelmedi AC

Darkness or Light
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ragnar lodbroku izler gibiyim.Vikinglerin savaşçı ve yağmacı taraflarını yansıtmış.Fazlasıyla orjinal hikaye ve efektleri var.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çocuklugumun kahramanıydı be :D :D

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bu oyunu hiç oynamadım benim pc de kaldıracak güçte önerirseniz bi deneyeceğim

Onaylı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Tabi Ubisoft un hatası bitmiyor ama bir şans vermeliyiz ya

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
assasin creed artık assasin creed olmaktan çıktı. Serinin adını kullanarak başka tür oyunlar çıkarıyorlar satsın diye. Şahsen ben soğudum

Hakikat ararsan Allah kula yakın kul Allah a
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
reizzz Ragnar geliyor :cool:

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
sizce ilk serilerinden başlamalımıyım nasıl bir oyun hep merak etmişimdir

ღღ BRIHMAT ღღ
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bence boyutu çok büyük

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
o oyun gibisi gelmedi çocuklugum bununla geçti :D

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
çok seviyodum xdd

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hiç daha serisine başlamadım kapağı gördüm bir başlama hevesi geldi yakında ilk serilerinden başlıyacağım galiba

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
seriyi devam ettireceklerdir seriyi oynamamış biri olarak bunun da ilgini çekeceğini sanmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Son konularıma bakarsanız oyunlarla aramın iyi olduğunu anlamışsınızdır Assassin's Creed serisi güzel bir seriydi yeni oyunlar hep giydirme olduğu için benim tarafımdan pek sevilmedi hatta hiç oynamaya bile yeltenmedim o derece Valhalla duyurulunca da çok hypelanmamış olup hine bir giydirme oyunu olarak düşünmüştüm ve öyle de olabilir tabi daha şu an hiç bir şey yok ortada ama ben hiç bir teasar'a bu kadar hypelandığımı hatırlamıyorum nedense oyun beni içine çekti hine 50 saniyelik bir teasar da oyun boş boş gösterilicek zannettim fakat 4 dakika boyunca kısa film izlemiş gibi oldum açıkcası yani şu an beklentilerimi fazla tutuyorum gameplay videosunu sabırsızlıkla bekliyorum.
Sizin düşünceleriniz nedir beklentileri bu kadar yüksek tutmak gerekiyormu.
Vikingleri anlatacaklar gibi geliyo. Seriyi değiştirmeleri lazım malum origins ve odysse nerdeyse aynıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...