Assassin’s Creed Valhalla'nın fiyatı açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
6 HİZMET YILI
Evet dostlar ubisoftun yeni oyunu assassin's creed in devam oyununun fiyatıyla ilgili açıklamalaya yapıldı
bununla ilgili sizi bilgilendirmek istedim
umarım hoşunuza gider..

assassins.jpg

Yeni oyun için hazırlanan videonun etkisiyle birlikte fiyat bilgisi de paylaşıldı. Türkçe alt yazılı olan video sinematik olması ve grafikleriyle dikkat çekmişti. Fragmanı izlemeyenler için aşağıda verdiğim videoya tıklayıp fragmanı izleyebilirsiniz

Oyunun bilgisayar için Epic Games Store üzerinden satılacağı belirtildi. Assassin’s Creed Valhalla fiyatı olarak da 269 TL bilgisi paylaşıldı. DLC paketlerini içeren ultimate sürümün fiyatı ise 495 TL olacak. Konsolda ise bu ultimate sürüm fiyatının 500 TL üzerinde olacağı belirtiliyor.

Oyunun içinde bulunduğumuz yılın son aylarında oyuncularla buluşması bekleniyor. Oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X ile birlikte nasıl bir başarı yakalayacağı ise ayrı merak konusu. Her iki konsol da heyecanla bekleniyor.

İki konsol da üstün performans ve görüntü kalitesiyle dikkat çekiyor. Yeni Assasins’s Creed oyununun da bu konsollar üzerinde grafik kalitesi merak ediyoruz gerçekten

Assassins-Creed-Valhalla-1.jpg

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Fiyatı yine bildiğimiz gibi pahalı oldu xd. Artık indirimi beklicez

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Sağ omzumda dövmesini taşıdığım Assasin's creed oyunun yeni bir tanesi daha. Bu sefer fiyatı çok pahalı yapmışlar fakat ben holiganlığımı devam ettirmek için satın alacağım gibime geliyor. Fakat sizce de Viking Era'sında ne kadar AC havasını taşıyabilir ki? Artık RPG bir oyuna dönmeye başlıyor gibi...

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Enis kirazoğlunun takipçisiyim bu oyunla ilgili paylaşımı var kanalında isterseniz izleyibilirsiniz şahet oyun fiyatından dolayı oynayabileceğimizi sanmıyorum :(

Üye
6 HİZMET YILI
accaip pahalı kerdeş yaaaa 500 ne ben ona ram mause klavye falan alırım tövbe tövbeee doların acil düşmesi lazım çok acil

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
hemen almalıyım bu oyunu butun serılerını oynadım assasıns creedın

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Yine türkiyeye göre bi ayarlama çekmişler duyduğum kadarıyla ama yine de bize pahalı geliyor doğal olarak.Bu kadar güzel oyuna bu kadar para veren de elbette olacaktır ama biz indirim bekliycez maalesef :( Konu için teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Açıkçası oyunun içeriği hakkında bir bilgimiz yok Cinematic harici. Fakat son çıkan 2 oyunundan yola çıkarak bunun da bir RPG olacağını biliyoruz. Lâkin combat sistemini tıpkı son 2 oyunları gibi yaparlarsa bu pek te hoş olmaz. Acaba ne gibi yenilikler bizi bekliyor ve VIKING erasında nasıl bir Assasin's Creed üyesi oluyoruz onu da çok merak ediyorum. Sorularım sor sor bitmez...

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
çok pahalı pc de kaldırmaz hayat bana kötü ;-;

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ben ındırıme gırmesını beklemıycem acıkcası alıcam

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
O para verilmez ya paşa paşa ***** indirecez

Kim ne oluyorsa Allah mübarek etsin
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
ya çok pahalı nabalım youtubeden izliyecez artık

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Fiyatlar çok uçtu oyunlarda felan indirim bekleyeceğiz ama sağolasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...