Astral Seyahat Nasıl Yapılır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
astral seyehat nasıl yapabilirim ?
arkadaslar bu sıra buna cok kafayı taktım bana bunun hakkında bılgı sahıbı olan kısılerden veya yapabılen kısıler tarafından bılgı almak ıstıorum sımdıden tesekkuler

TomaHawk
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostum bildiğim kadarıyla tamamen sessiz bir ortamda odaklanmakla alakalı bir durumdu bi arkadaşım çok uğraşıyordu anlatıyordu sürekli

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Denememe rağmen başaramadığım şey youtubede tekniklerini anlatan bir sürü kişi var

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
i doser astral mp3 vardır youtube da dene frekans ile zihnine etki eddiyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
bu konu birazcık karışık sessiz bir ortam olması lazım farklı çıkış teknikleri var herkes için farklı işe yarıyor bende yastığıma kafamı koyduğumda tam tersi yönünde olduklarını beynimi ikna etmeye çalışmıştım beynini kandırdıktan sonrası basit ancak çıkış teknikleri farklı ve karmaşık oluyor tabi böyle anlattığıma bakma yaklaşık 50. denemede başarabildim ancak bazı insanlar daha kolay çıkabiliyor internet üzerinde araştırma yapabilirsin ancak her gördüğün şeye bu olur gözüyle yaklaşma :)

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Meditasyon ve derin nefes almak gibi tekniklerle zihni sakinleştirmek ve odaklanmak faydalı olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Youtubeda bir çok öğretici video var onlara bakmayı deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Öncelikle hem fiziksel hem de zihinsel olarak rahatlamanız gerekir. Bir hipnoagogik duruma girmeli ya da yarı uykuya dalmanız gerekir. Fiziksel duyum üzerinde zihinsel duyuma öncelik tanıyarak durumu derinleştirmeniz gerekir. Ortamınızdaki, titizlikle ortaya çıkan bir durumda belirgin bir titreşimin olmasına dikkat etmeniz gerekir. Titreşimi fiziksel olarak bedeninizde uygulamanız gerekir. Bu titreşim ile rahatlamanız gerekir. Bunun amacı ise, ince gövdeyi nazik bir şekilde fiziksel bedenin dışına sallamaktır. Gövdeyi ve uzuvları terk etme konusundaki düşüncelerinize odaklanmanız gerekir ve her seferinde bir kere daha yapmaya çalışmalısınız. bu sadece hazırlık aşamalarıdır.

Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Yani kanka en azindan denemekten zarar gelmez olmaz değil en azından denedim olmadı demek daha iyi

Öncelikle hem fiziksel hem de zihinsel olarak rahatlamanız gerekir. Bir hipnoagogik duruma girmeli ya da yarı uykuya dalmanız gerekir. Fiziksel duyum üzerinde zihinsel duyuma öncelik tanıyarak durumu derinleştirmeniz gerekir. Ortamınızdaki, titizlikle ortaya çıkan bir durumda belirgin bir titreşimin olmasına dikkat etmeniz gerekir. Titreşimi fiziksel olarak bedeninizde uygulamanız gerekir. Bu titreşim ile rahatlamanız gerekir. Bunun amacı ise, ince gövdeyi nazik bir şekilde fiziksel bedenin dışına sallamaktır. Gövdeyi ve uzuvları terk etme konusundaki düşüncelerinize odaklanmanız gerekir ve her seferinde bir kere daha yapmaya çalışmalısınız. bu sadece hazırlık aşamalarıdır.
Cidden güzel bir anlatım sekli kullanmissin teşekkürler dostum çok yardımcı oldun

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Astral seyahat yapamazsın da Lüsid(rüya gördüğünün farkında olmak) rüya diye bir olay var sen uykudayken beynin rüyada anlaması durumuna deniyor. Rüyadayken bilincin oluyor ve sen rüyanı çok berrak bir şekilde hatırlıyorsun ve kontrol edebiliyorsun rüyanı bedenini çok muazzam bir olay cidden. Ben bir aralar bunu çok yaşıyodum ama artık nedense bomboş rüyalar görüyorum mental sağlığımla alakalı olsa gerek :catuwu: neyse işin özü bu Lüsid rüya mevzusunu araştırırsan merakını giderebilirsin bunun teknikleride var bunu geliştirmek için bakabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
uyuyunca paralel evren tarzı şeyler dönüyordu da çok inanmıyorum ya

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Yalan şeyler uyuşturcu çeksen olabilir belki xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...